Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Onirama στο Athens Pride


Συνάντηση-έκπληξη επί σκηνής. H Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι Onirama ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις φωνητικές τους ικανότητες σε ένα ντουέτο που αναμένεται να συζητηθεί αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης του Athens Pride.

Η γνωστή ερμηνεύτρια με τις επιτυχίες της έχει γνωρίσει την αγάπη του κοινού και για πολλούς μπορεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δίνει το «παρών» στο συγκεκριμένο festival. Οταν όμως της έγινε η πρόταση, εκείνη δέχτηκε με χαρά, προκειμένου να στηρίξει με τον τρόπο της το φεστιβάλ.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να πειραματιστεί ακόμη μια φορά στην καριέρα της και να συναντηθεί με το σπουδαίο μουσικό συγκρότημα Οnirama. Ετσι, ετοιμάζουν μαζί ένα ντουέτο που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει το παρατεταμένο χειροκρότημα όσων τους απολαύσουν.

Την ευθύνη γι’ αυτή τη συνεργασία φέρει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Αλλωστε, ο γνωστός σκηνοθέτης και χορογράφος έχει αναλάβει, όπως και πέρυσι, την καλλιτεχνική επιμέλεια του Athens Pride και είναι αυτός που επικοινώνησε με τους καλλιτέχνες και τους ζήτησε να συμμετάσχουν.

Οι υπόλοιποι που θα ανέβουν σήμερα στη σκηνή που έχει στηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος μετά τις 20.00 είναι οι Melisses, οι Vegas, που είχαν τραγουδήσει και πέρυσι, η Ευσταθία, ο Ζακ Στεφάνου και το συγκρότημα Τhe Secret.

Τις τελευταίες μέρες όλοι οι συμμετέχοντες κάνουν πρόβες, έχοντας συνεννοηθεί με τον Κωνσταντίνο Ρήγο για το εικοσάλεπτο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο καθένας από αυτούς. Και είναι σίγουρο ότι όσοι βρεθούν απόψε στις 20.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος θα απολαύσουν ένα σπουδαίο και πρωτότυπο θέαμα στηρίζοντας παράλληλα και τους σκοπούς του festival.

Οπως είχαν κάνει πέρυσι η Ελενα Παπαρίζου και η Τάμτα, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, απολαμβάνοντας το χειροκρότημα των θαυμαστών τους.
Espressonews

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution