Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πανευρωπαϊκό ραντεβού αγανακτισμένων από όλη την Ελλάδα την Κυριακή στην Πλατεία Συντάγματος


Με λεωφορεία, πλοία και τρένα ετοιμάζονται χιλιάδες αγανακτισμένοι για το μεγάλο τους ραντεβού, το πανευρωπαϊκό ραντεβού την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος με σκοπό να ξεπεράσουν κατά πολύ τις 100.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί την προηγούμενη Κυριακή.
Στο Facebook επικρατεί αναβρασμός από τους αγανακτισμένους όλη της χώρας, ενώ σε δεκάδες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης το μήνυμα είναι ένα "Αύριο, όλοι στο Σύνταγμα".
Οι αγανακτισμένοι και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης έχουν ήδη ναυλώσει πλοία και κατευθύνονται στο λιμάνι του Πειραιά για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Κυριακής. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν προτιμούν να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα "παρά να μαζευτούν 500 στο Ηράκλειο, 300 στην Ιεράπετρα και 500 στο Ρέθυμνο".
Άνεργοι, φοιτητές, γυναίκες με μωρά, ακόμα και ηλικιωμένοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στην αυριανή συγκέντρωση κατά των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης. Στην κατεύθυνση αυτή, αρκετοί είναι εκείνοι που δηλώνουν ότι "ούτε ο καιρός ούτε τα μποφόρ θα μας εμποδίσουν από το στόχο μας".
Ο 20χρονος Ανδρέας Αποστόλου, με τον οποίο επικοινώνησε το NEWS 247 επρόκειτο να επισκεφτεί την Αθήνα για ένα μόλις βράδυ... από τη Σύρο με παρεά συμφοιτητών. "Ακόμα και με ελικόπτερο, θα μπορούσα να έρθω στην Αθήνα".

Το ίδιο συμβαίνει και με τους αγανακτισμένους της Δυτικής Ελλάδας που ήδη έχουν ναυλώσει λεωφορεία των ΚΤΕΛ, έτσι ώστε να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών.
Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που μέσω Facebook καλούν τους οδηγούς των ΚΤΕΛ να απεργήσουν την Κυριακή, έτσι ώστε να μεταφέρουν δωρεάν όλους τους αγανακτισμένους.
Οι διοργανωτές αυτή τη φορά θέλουν να σπάσουν κάθε ρεκόρ και έχουν υψηλές απαιτήσεις με σκοπό να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 200.000 ή και 300.000 κόσμου.
Βέβαια υπάρχουν και φωνές υπερβολής που καλούν τον κόσμο με σκοπό να ξεπεράσουν οι Αγανακτισμένοι του Συντάγματος το 1 εκατομμύριο διαδηλωτές.
Μάλιστα, η συγκέντρωση της Κυριακής θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της Ισπανίας όπου την ίδια ώρα θα διαδηλώνουν και εκεί οι Ισπανοί Αγανακτισμένοι.
News247

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution