Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Hacker έδωσε τα ονόματα κορυφαίων στελεχών των Anonymous στο FBI!

Τρία κορυφαία μέλη των χάκερ LulzSec, παρακλάδι των Anonymous, που σταμάτησε να ενεργεί πέρυσι το καλοκαίρι, συνελήφθησαν από πράκτορες του FBI, ενώ άλλα δύο κατηγορούνται για συνωμοσία.
Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμα το FoxNews, οι πράκτορες συνέλαβαν τους Ryan Ackroyd (Kayla), Jake Davis (Topiary) από το Λονδίνο, τους Darren Martyn (pwnsauce) ) και Donncha O’ Cearrbhail (palladium) από την Ιρλανδία και τον Jeremy Hammond (Anarchaos) από το Σικάγο.
Πρόκειται για χτύπημα εκ των έσω καθώς τους πρόδωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος των LulzSec, Hector Xavier Monsegur, γνωστός με το παρατσούκλι Sabu, ο οποίος αφότου συνελήφθη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεργάζεται με το FBI από πέρυσι τον Ιούνιο! Μάλιστα, κρίθηκε ένοχος για 12 κυβερνοεπιθέσεις.

Μάλιστα, ο Αμερικανός Jeremy Hammond, κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από το χτύπημα στην εταιρία Stratford τον περασμένο Δεκέμβριο και για τη συνεργασία με το Wikileaks για τη δημοσίευση εμπιστευτικών πληροφοριών.
Σύμφωνα με πηγές, το δημοσίευμα αναφέρει πως θα δικαστεί σε ξεχωριστό κατηγορητήριο καθώς τον περιγράφουν ως μέλος των Anonymous!
"Αυτό είναι ένα βαρύ πλήγμα για την ομάδα", δήλωσε επίσημο στέλεχος του FBI, τονίζοντας πως "αποκεφαλίζουν" σιγά σιγά την LulzSec.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο από τους εκπροσώπους των συλληφθέντων.
news247

  

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution