Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Ποιός ήταν ο μισθός της Έλλης Στάη στην ΕΡΤ

Εγώ παίρνω 2500 ευρώ το μήνα καθαρά για την καθημερινή μου παρουσία στις ειδήσεις και για την εβδομαδιαία εκπομπή και αυτό έχει ένα συνολικό κόστος με τις κρατήσεις που γνωρίζετε όλοι 4000 ευρώ, είπε η Έλλη Στάη.
Δηλώνοντας το ενδιαφέρον της να συνεχίσει να εργάζεται στην δημόσια ραδιοτηλεόραση, η κα. Στάη συνέχισε: «ο λόγος που ήρθα πριν από τρία χρόνια ήταν απολύτως συνειδητός, μπορούσα άνετα να είμαι αρκετό χρόνο ακόμα στον ιδιωτικό τομέα, ήρθα γιατί πιστεύω τον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης, κυρίως στη φάση αυτή την οποία ξεκινήσαμε να περνάμε εδώ και τρία χρόνια και θα διανύσουμε και άλλο διάστημα. Έχει ένα ρόλο έτσι και αλλιώς από τη φύση της, ο οποίος είναι ένας ρόλος πολύ κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας. Τώρα λοιπόν σε αυτή τη φάση, οι ανάγκες αυτές είναι δεδομένες. Εγώ θέλω να είμαι σε αυτό το πλαίσιο μέσα, τώρα αν πληρώ τους κανόνες της αξιοκρατίας αυτό είναι κάτι το οποίο προφανώς θα κριθώ και εγώ, όπως κρίνονται όλοι.»

«Η χειρότερη λύση και η μεγαλύτερη αντίδραση ήρθε από το να πέσει μαύρο, πρέπει να γίνει μία συζήτηση για εξυγίανση της ΕΡΤ και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει με την ΕΡΤ ανοιχτή, το θεωρώ απολύτως δεδομένο και πιστεύω ότι κραδασμοί θα υπήρχαν στην εξυγίανση με την όποια αναδιάρθρωση, η οποία θα περιελάμβανε και μείωση προσωπικού», συνέχισε η ίδια και κατέληξε: «τα αποτελέσματα δείχνουν τα πράγματα, δηλαδή μία διοίκηση θα έπρεπε να έχει προλάβει και την όποια πολιτική ηγεσία από το «μπλακ», από το «μπλακ άουτ» αυτή τη στιγμή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».
Star.

-->

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution