Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Δύσκολες ώρες για τον Σάκη Μπουλά

Tα νέα για την κατάσταση υγείας του Σάκη Μπουλά δεν είναι καλά!  Καθόλου καλά…. Ο Νάσος Γουμενίδης, μέσα από το Nassos blog μας δίνει τα άσχημα μαντάτα.
"Ο Σάκης Μπουλάς μέρα με τη μέρα δίνει μεγάλη μάχη με την κακιά αρρώστια. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για επιδείνωση.  Σύμφωνα με τις  τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση του τις τελευταίες ώρες χειροτέρεψε.

Μπορεί πριν απο λίγο καιρό να έκανε δημόσια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο δίνοντας  σε όλους μας την ελπίδα πως όλα είναι καλά και πώς θα τα καταφέρει…όμως η κακιά αρρώστια είναι πλέον πολύ επιθετική. Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Δε θα γράψω τίποτε άλλο καθώς σέβομαι την μάχη του. Και πιστεύω ότι θα βγεί νικητής. Παρά το γεγονός ότι οι θαυμαστές του ρωτούν καθημερινά και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον…

Ένα θα πώ. Δύναμη και πίστη στον Θεό"
Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Ζουγανέλης, δίνει μία άλλη διάσταση, εντελώς διαφορετική. ...
Έξαλλος είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης με τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, ότι ο καλός του φίλος Σάκης Μπουλάς είναι στην Εντατική και τα πράγματα για την υγεία του είναι πολύ δύσκολα.

Το star.gr επικοινώνησε με το Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως όχι μόνο ο Σάκης Μπουλάς δεν είναι στην Εντατική, αλλά τουναντίον, είναι καλύτερα από κάθε φορά στην υγεία του.

Όπως μας είπε, φανερά εκνευρισμένος με τα όσα γράφτηκαν, «ο Σάκης σαφώς και έχει το πρόβλημα του, αλλά είναι καλά και είναι στη Ρώμη!» τονίζοντας πως αυτά που δημοσιεύτηκαν είναι κατάπτυστα, και έξω από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία.
Μακάρι να έχει δίκιο ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο άνθρωπος να είναι πιο καλά από ποτε ....

-->

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution