Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου: "Έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας"

Με παγωμένο βλέμμα και καλύπτοντας τις χειροπέδες με το παλτό του, ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, βγήκε από το γκαράζ του Δικαστικού Μεγάρου. Συνοδεία αστυνομικών κατευθύνθηκε στην κλούβα, που τον μετέφερε στις φυλακές Διαβατών.

Η εμφάνιση του πρώην δημάρχου δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του, την ώρα που έφτανε το πρωί, χαμογελαστός στα δικαστήρια.

Δεν γνωρίζει ακόμα, ότι σε λίγες ώρες θα πάρει το δρόμο για τις φυλακές με απόφαση δικαστηρίου. Θα ακολουθήσουν ο πρώην Γενικός Γραμματέας και ο Ταμίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι καταδικάστηκαν επίσης σε ισόβια για υπεξαίρεση 17,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου: «Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Είμαστε καταρρακωμένοι»

«Υπάρχει έστω και μια περίπτωση να μην στηρίζω τον σύζυγό μου; Είμαστε 37 χρόνια παντρεμένοι και 40 μαζί.

Είναι από τους πιο έντιμους ανθρώπους που υπάρχουν σε αυτήν την πόλη. Ο κόσμος έλεγε τα καλύτερα για αυτόν.

Το μειονέκτημα που του προσάγεται είναι ότι όταν κατέβαινε στις βουλευτικές εκλογές ήταν πολύ καλό παιδί. Το κουσούρι του ήταν ότι ήταν ατσαλάκωτος, αν ήταν κουσούρι αυτό.

Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Είμαστε καταρρακωμένοι.  Έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας.» είπε στο Star η σύζυγος του Παπαγεωργόπουλου.

«Είναι πολύ χάλια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη όπως και κανένας άλλος» δήλωσε ο φίλος του Γιώργος Τσεντος.

-->

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution