Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Κόντρα Κασιδιάρη-Γεωργιάδη για τον μισθό των Βουλευτών (βίντεο)

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη για το μισθό των βουλευτών.


Ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Η. Κασιδιάρης έδωσε στην δημοσιότητα την βουλευτική του αποζημίωση. Τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής διέκοψε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αποτέλεσμα να οξυνθούν ακόμα περισσότερο τα πνεύματα.

Ο βουλευτής της Χρυσής ανέβηκε στο βήμα λέγοντας: «Έχω το δικό μου εκκαθαριστικό μισθοδοσίας και μετά τις κρατήσεις 20% προς κόμμα κ.α. λέει ότι παίρνω πάνω από 8.000 ευρώ και θα μειωθεί ελάχιστα μετά τα μέτρα…».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αμέσως ανταπάντησε λέγοντας «πού τα βρήκες και τα λες αυτά;» με τον Ηλία Κασιδιάρη να του λέει: «Παίρνω παραπάνω από εσάς; Να το καλύψετε πουλώντας σειρές εγκυκλοπαίδειας. Πουλώντας εγκυκλοπαίδειες».

«Είναι ψεύτης», είπε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Κασιδιάρη σε έντονο ύφος να απαντά: «Πόσα παίρνεις; Πες εδώ και τώρα πόσα παίρνεις; Είσαι ψεύτης και παίρνεις πάνω από 7.000. Και να τα χαίρεσαι».

Δείτε το σχετικό βίντεο...


-->

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution