Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Βίκυ Σταμάτη: Με πανάκριβα ρούχα συνάντησε τον Άκη

Εντελώς διαφορετική ήταν η εμφάνιση της Βίκυς Σταμάτη κατά την συνάντησή της με τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η κυρία Σταμάτη που όντας εκτός φυλακών φορούσε μαύρα στις εμφανίσεις της στα Δικαστήρια Ευελπίδων, σήμερα επέλεξε χρώμα…

Τι κι αν λένε πως τα χρώματα που επιλέγουμε να φορέσουμε αντικατοπτρίζουν την ψυχική μας διάθεση; Εκείνη εμφανίστηκε με φόρμα πολύ γνωστής εταιρείας σε έντονο κίτρινο, η τιμή της οποίας είναι 120 ευρώ, πόλο πράσινο μπλουζάκι, της ίδιας εταιρείας των 100 ευρώ και αθλητικά παπούτσια, ειδικά για τζόκιγνκ, σε φούξια χρώμα, το οποίο είναι η τελευταία λέξη της μόδας, γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών, η τιμή των οποίων είναι 110 ευρώ. Το πρόσωπο της κάλυπταν τα μεγάλα μαύρα γυαλιά, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ και κοστίζουν 250 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο επισκεπτήριο που είχε κάνει στον σύζυγο της στην φυλακή, στις 20 Απριλίου, είχε φορέσει τζιν παντελόνι, τζιν τζάκετ, γκρι t-shirt και τσαντάκι μέσης πασίγνωστης εταιρείας.

Τέλος, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άμυνας φέρεται να είπε «Κράτα με δεν έχω δυνάμεις» όταν ανέβαινε τα σκαλιά των φυλακών καθώς κάνει απεργία πείνας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution