Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ανέστειλαν την 48ωρη απεργία στο Μετρό, Πέμπτη και Παρασκευή

Κανονικά θα λειτουργήσει τελικά το Μετρό την Πέμπτη και την Παρασκευή, ύστερα από συμφωνία που επήλθε κατά τη συνάντηση εκπροσώπων των εργαζομένων με μέλη της διοίκησης της επιχείρησης.

Οι εργαζόμενοι είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία, αντιδρώντας στην επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων Αντώνης Σταματόπουλος και ένας συνάδελφός του την Τρίτη από συναδέλφους τους του ΗΣΑΠ.

Ωστόσο, μετά από συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με μέλη της διοίκησης του Μετρό αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας και η κανονική λειτουργία των συρμών την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Στο μεταξύ, κλειστό θα είναι από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το τμήμα Ομόνοια-Ταύρος του ΗΣΑΠ, λόγω των εργασιών ανακαίνισης των σιδηροδρομικών γραμμών.

Η εξυπηρέτηση των επιβατών στο τμήμα Ομόνοια-Ταύρος θα γίνεται με το ίδιο εισιτήριο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές, καθώς και από την ειδική λεωφορειακή γραμμή 011 (EXPRESS) που θα λειτουργεί τις συγκεκριμένες ημέρες για το σκοπό αυτό.

H διοίκηση διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για την τελευταία αναστάτωση, αφού από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά σε όλο το μήκος της γραμμής.

Τα έργα στον ΗΣΑΠ για την ανακαίνιση των γραμμών κράτησαν τρία ολόκληρα χρόνια.
ΤΑ ΝΕΑ    

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution