Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Στο CAS προσφεύγει ο Ηρακλής


Ο Ηρακλής προχώρησε σε προσφυγή στο CAS, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης και τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.
Η ΠΑΕ ζητεί από την ΟΥΕΦΑ να παραστεί όχι ως αντίδικος , αλλά ως παρατηρητής με δικαίωμα παρέμβασης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρακλής δια του νομικού εκπροσώπου της , Γρηγόρη Ιωαννίδη, προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητικών Διαφορών, CAS, καταθέτοντας έφεση. Η έφεση περιλαμβάνει δύο αιτήσεις. Η πρώτη αφορά στην ακύρωση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης και η δεύτερη στην μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Το πρώτο αίτημα αφορά στην ΕΠΟ , ενώ το δεύτερο στη Σούπερ Λίγκα.
Οι συγκεκριμένες κινήσεις πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα το έννομο συμφέρον της ΠΑΕ Ηρακλής, προς την κατεύθυνση της αποφυγής αγωνιστικής και οικονομικής ζημίας της κυανόλευκης ποδοσφαιρικής εταιρίας.
Μέσω της έφεσης, η ΠΑΕ Ηρακλής ζητά να κληθεί και να παραστεί στην όλη διαδικασία η ΟΥΕΦΑ, όχι με την ιδιότητα της αντιδίκου, αλλά με αυτή του παρατηρητή με δικαίωμα παρέμβασης. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι η έφεση έγινε τύποις δεκτή από το CAS, που χορήγησε  και το σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου».

ΤΑ ΝΕΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution