Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Παραδίνεται στις αρχές ο Μάκης Ψωμιάδης


Τη Δευτέρα αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού φέρεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης με τους «στημένους» αγώνες, γνωστοποίησε την πρόθεσή του στον δικηγόρο του, Χρήστο Μυλωνόπουλο. Όπως τονίζει ο Μάκης Ψωμιάδης, ο γιος του, Σταύρος, δεν έχει καμία ανάμειξη και δε θα έπρεπε να συλληφθεί.

Έντονη είναι η φημολογία πως εκτός από τον Ψωμιάδη εντός των επόμενων 48 ωρών θα παραδοθούν στις αρχές και οι υπόλοιποι τρεις, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης. Πρόκειται για τους Ιωάννη Παπαδόπουλο του Στυλιανού, Μιχάλη Νικολόπουλο του Αντωνίου και Ιωάννη Παπακώστα του Παύλου.

Tι είπε ο δικηγόρος του Μ. Ψωμιάδη

Ο Χρήστος Μυλωνόπουλος με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε: «Έχει την πρόθεση να εμφανιστεί κατά τέτοιο τρόπο που να προστατεύεται η τιμή και η υπόληψή του, που έχουν θιχθεί βάναυσα». Σε ερώτηση εάν αυτό θα γίνει αύριο απάντησε: «Δεν το ξέρω ακόμη. Θα γίνει σίγουρα εντός της εβδομάδας».

Εκτός από τον Μάκη Ψωμιάδη, ο κ. Μυλωνόπουλος εκπροσωπεί και τον Σταύρο Ψωμιάδη, για τον οποίο επεσήμανε: «Στις 93.000 σελίδες του πορίσματος δεν υπάρχει ούτε μία ενοχοποιητική λέξη για τον κ. Σταύρο Ψωμιάδη. Εμείς θα πάμε να απολογηθούμε, διότι δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα, ούτε υπάρχουν στοιχεία εναντίον μας. Το λογικό είναι να αφεθεί ελεύθερος κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να του ζητήσουν συγνώμη. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να εφαρμοστεί ο Νόμος».

Την περασμένη Πέμπτη, ενώ ο Σταύρος Ψωμιάδης βρισκόταν στο γραφείο του 9ου τακτικού ανακριτή, άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος σε συζήτηση που είχαν με τον κ. Μυλωνόπουλο του ζήτησαν να ασκηθούν μηνύσεις σε μερίδα του Τύπου, που κατά τη γνώμη τους με τα δημοσιεύματά τους προσέβαλλαν την οικογένεια του συλληφθέντος. Ο νομικός εκπρόσωπος του προέδρου της μακεδονικής ΠΑΕ ρωτήθηκε εάν έχουν προχωρήσει τέτοιου είδους ενέργειες και απάντησε αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα:

«Είναι νωρίς να πούμε για μηνύσεις, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Προσωπικά δεν διακατέχομαι από εκδικητικό πνεύμα, ούτε θέλω να πιστεύω και η οικογένεια Ψωμιάδη. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να δούμε τι θα γίνει αύριο στην απολογία του Σταύρου και μετά θα δούμε».

Πήγε στον «Ευαγγελισμό» ο Μπέος


Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας Μπέος που συγκαταλέγεται στους 11 συλληφθέντες για το σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για έναν καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο που αφορά ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μετά τον ιατρικό έλεγχο επέστρεψε και πάλι στο κτίριο της ΓΑΔΑ, όπου και κρατείται από την περασμένη Πέμπτη, οπότε εκτός απρόοπτου θα απολογηθεί κανονικά αύριο ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή.
Ζουγκλα


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution