Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Πέρασαν τρία χρόνια από την δολοφονία Σεργιανόπουλου


Ο Νίκος Σεργιανόπουλος σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια έφυγε από τη ζωή.
Η στυγερή δολοφονία του αξέχαστου ηθοποιού  σόκαρε το πανελλήνιο, καθώς δεν μπορούσε κανείς να πιστέψει πως ο Νίκος έφυγε από τη ζωή με τόσο φριχτό τρόπο.
Έπειτα από ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, συνελήφθη τον Ιούλιο του 2008 ένας 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα. Υποστήριξε ότι το θύμα τον παρενόχλησε σεξουαλικά και υπό την  επήρεια κοκαΐνης του επιτέθηκε με το μαχαίρι, με το οποίο τελικά και τον δολοφόνησε.
Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για ληστεία, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο....
Τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου του 2008 ο αγαπημένος τηλεοπτικός κύριος «Μαρκοράς» βρίσκεται νεκρός στο διαμέρισμά του. Το άψυχο κορμί του κείτεται γυμνό μέσα σε μια τεράστια λίμνη αίματος στο σαλόνι του σπιτιού του. «Είκοσι μία μαχαιριές. Ηταν γυμνός, πεσμένος ανάσκελα, τα γόνατά του ήταν λυγισμένα, ενώ όλο του το σώμα βρισκόταν μέσα σε μια τεράστια λίμνη αίματος. Αντίκρισα μια εικόνα σφαγής» περιέγραφε ο Φίλιππος Κουτσάφτης, ο ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση.

Ο Νίκος που αγάπησε το κοινό δεν ήταν πλέον στη ζωή. Φίλοι, συγγενείς αλλά και άγνωστος κόσμος έσπευσαν στην πολυκατοικία της οδού Μετεώρων 12 στο Παγκράτι, εκεί όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια ο ταλαντούχος αλλά μοναχικός ηθοποιός, για να αφήσουν λίγα λουλούδια στη μνήμη του.

Ενα «γιατί» έβγαινε από το στόμα όλων και τα δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια. Τα σενάρια οργίαζαν. Οι εφημερίδες γέμιζαν τα πρωτοσέλιδά τους με δεκάδες πληροφορίες που έφταναν στα δημοσιογραφικά γραφεία από δεξιά κι αριστερά. Η Αστυνομία ασχολιόταν μερόνυχτα με την υπόθεση. Υποπτοι θεωρούνται όλοι όσοι συναναστρέφονταν με τον δημοφιλή ηθοποιό.

O δολοφόνος έπρεπε να βρεθεί. Εναν μήνα αργότερα, οι έρευνες έδειχναν ως κύριο ύποπτο τον γεωργιανής καταγωγής Δαβίδ Mουρτινέλι.

«Ναι, εγώ τον σκότωσα» παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου και με σκυμμένο κεφάλι ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του θύματος κατά την απολογία του. Ο μελαψός άνδρας με τα έντονα χαρακτηριστικά και το ανέκφραστο πρόσωπο καταδικάστηκε σε είκοσι χρόνια και δέκα μήνες, γλιτώνοντας τα ισόβια κααι μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution