Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ζωντανή εικόνα από το TEDx Athens

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών φιλοξενεί το φετινό TEDxAthens 2013. Το TEDxAthens 2013, που πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά, έχει θέμα τα "Αχαρτογράφητα Νερά".
H φετινή χρονιά, σηματοδοτεί και τη διάθεση στο κοινό της κοινωνικής πλατφόρμας του Human Grid και στη σκηνή, ανάμεσα στους εξαιρετικούς ομιλητές που θα φιλοξενηθούν, θα δούμε και θα ακούσουμε ανθρώπους που κάνουν καθημερινά την αλληλεγγύη, πράξη.
Λίγα λόγια για το TEDxAthens:
Το TEDxAthens ξεκίνησε την δράση του το 2009 και είναι μία από τις πρώτες TEDx εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στόχος του TEDxAthens, είναι να αναδείξει και να προωθήσει την εμπειρία του TED σε τοπικό επίπεδο, παρουσιάζοντας ομιλητές που εμπνέουν με τις ιδέες, τα οράματα και τα επιτεύγματά τους. Το TEDxAthens 2012 παρακολούθησαν περίπου 1.500 άτομα. Η κάθε ομιλία διαρκεί 18 λεπτά.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε ομιλίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.ted.com, www.tedxathens.com και http://blog.tedxathens.com ή ακολουθήστε μας στο facebook http://www.facebook.com/tedxathens και στο twitter @Tedxathens.
Το επίσημο hashtag είναι το #TEDxAth σε Facebook, Twitter, Instagram αλλά και Goolge+.
Όσοι δεν βρεθούν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, μπορούν να παρακολουθήσουν το TEDxAthens σε κάποιο από τα δύο επίσημα Simulcast Venues, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα.




-->

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution