Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τσίπρας: Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε...

Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε. Να το επαναλάβω άλλη μια φορά για να το εμπεδώσετε: Τε-λει-ώ-σα-τε!Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα  βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε παρακαλώ στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό. Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ανοικτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.

«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής: Ένας χρόνος ψέματα, εκβιασμοί και βαρβαρότητα, φτάνει πια, ο λαός μίλησε, η πλατεία Συντάγματος στέλνει μήνυμα ανατροπής» τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε «πυρά» κατά του πρωθυπουργού αναφέροντας πως με την απόφασή του να κλείσει την ΕΡΤ «τελείωσε» και πρόσθεσε αναφερόμενος στη σύσκεψη των αρχηγών: «Αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Σαμαράς έχει καλέσει τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς. Για να αποφασίσουν την τύχη της κυβέρνησής τους και την προσωπική τους τύχη. Και βρίσκω την ευκαιρία να απευθυνθώ από αυτό το βήμα στον πρωθυπουργό. Και να τον ενημερώσω γι' αυτό που δεν εννοεί να καταλάβει: κ. Σαμαρά, τελειώσατε. Να το επαναλάβω άλλη μια φορά για να το εμπεδώσετε: Τελειώσατε! Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε παρακαλώ στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό».
Με αφορμή το ζήτημα που έχει ανακύψει με την ΕΡΤ, ο κ. Τσίπρας κλιμάκωσε την επίθεσή του στον Πρωθυπουργό: «Αυτό είναι η κοινή πεποίθηση, το τελεσίδικο μήνυμα από τον αγώνα της ΕΡΤ και το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που σαρώνει όλη την Ελλάδα. Τελειώσατε κ. Σαμαρά, γιατί έχετε εκθέσει τη χώρα διεθνώς. Σε αυτή τη βίαιη ενέργεια, στο κλείσιμο της ΕΡΤ, στην προσπάθεια για επιβολή του σκότους στις ζωές των ανθρώπων είστε απελπιστικά μόνος, αλλά όχι εντελώς μόνος ... Όλοι ενώνουν τη φωνή τους ενάντια στο σκοτάδι. Ένας μόνο σύμμαχος σας έμεινε κ. Σαμαρά. Η Χρυσή Αυγή. Μόνο οι νεοναζί συμφωνούν με τα αίσχη σας».













Κεντρικό σύνθημα της ομιλίας είναι «να τελειώνουμε με την κυβέρνηση της εκτροπής, να αποκαταστήσουμε την δημοκρατία».


-->

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution