Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ομολόγησε ο 21χρονος Πακιστανός την κακοποίηση της 15χρονης

Τέλος στο θρίλερ της Πάρου έδωσε  η ελληνική αστυνομία, όπου με επίσημη ανακοίνωσή της αυτός που κακοποίησε την 15χρονη Μυρτώ είναι ένας  21χρονος Πακιστανός.
O 21χρονος Πακιστανός ομολόγησε κατά την εξέτασή του την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα.
Ο 21χρονος  προσήχθη πριν λίγες ώρες στην ασφάλεια Αττικής και όλλα δείχνουν ότι είναι ο άνθρωπος πίσω από το τραγικό περιστατικό με την δεκαπεντάχρονη.
Η υπόθεση της 15χρονης Μυτρώς και η κακοποιησή της  είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα πραγματοποιήθηκε η εξιχνίαση της υπόθεσης της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης ημεδαπής στο νησί της Πάρου.
Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου, όταν ο νεαρός άντρας προσήχθη στην Ασφάλεια της Αττικής, αφότου άνδρες της δίωξης εγκλημάτων κατά της ζωής τον εντόπισαν σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, όπου διέμενε με άλλους δυο συμπατριώτες του.

Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στην ασφάλεια, όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Ο δράστης ισχυρίστηκε πως εντόπισε στα βράχια τη μικρή που άκουγε μουσική και επιχείρησε να της κλέψει το κινητό. Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε και τότε εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια. Η μικρή συνέχισε να αντιστέκεται και ο δράστης σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να τη χτυπά χωρίς έλεος...

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταγωγή του με πλοίο στη Σύρο, στην οποία αναμένεται να φτάσει στις 9 το βράδυ ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα του νησιού.
Όπως εξακριβώθηκε ήταν παράνομα στη χώρα, όπως και οι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι για το λόγο αυτό, οδηγούνται επίσης στον Εισαγγελέα Σύρου.

Η άφιξη του 21χρονου Πακιστανού στη Σύρο
Ο 21 χρονος Πακιστανός ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού και της κακοποίησης της 15χρονης Μυρτώς σε βραχώδη περιοχή της παραλίας Χρυσής Ακτής Πάρου, έφτασε  στη Σύρο.

Ο δράστης, ο οποίος ήταν παράνομος μετανάστης έφτασε στις 20:30 με το High Speed 6, μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του που κι αυτοί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και όλοι τους είχαν βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής στο οποίο και συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορείες τουcyclades24, κατά την άφιξή τους στο λιμάνι, επιβιβάστηκαν άμεσα σε περιπολικό της Ασφάλειας Σύρου, ενώ έξω από το πλοίο είχε συγκεντρωθεί κόσμος και τους αποδοκίμασε έντονα. Στο χώρο βρέθηκαν και μέλη της Χρυσής Αυγής. Το όχημα της Αστυνομίας έφυγε από την πύλη του λιμανιού που βρίσκεται στην πλευρά του ΚΤΕΛ για να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατό από το χώρο. Ο δράστης και οι ομοεθνείς του οδηγήθηκαν στο κτίριο της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων και στη συνέχεια θα μεταβούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου είχε βρεθεί κακοποιημένη στην περιοχή της παραλίας της Νέας Χρυσής Ακτής, στην Πάρο, η 15χρονη ημεδαπή, η οποία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

Αμέσως είχαν μεταβεί στην Πάρο, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, κλιμάκια Αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και των Υπηρεσιών Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης είχαν ληφθεί και δείγματα βιολογικού υλικού από τα ρούχα της ανήλικης. Οι αστυνομικές έρευνες, είχαν επεκταθεί και στα άτομα, τα οποία αναχώρησαν τις επόμενες ημέρες από το νησί με διάφορες προφάσεις.
Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα ήταν και τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ένας από τους προσαχθέντες, ο είκοσι ενός έτους Πακιστανός ομολόγησε κατά την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα.
Από το δράστη ελήφθη βιολογικό υλικό, το οποίο μετά από εξέταση στο Βιολογικό Εργαστήριο DΝΑ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών ταυτοποιήθηκε με το βιολογικό υλικό από τα ρούχα της ανήλικης.
Ο 21χρονος Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό της Αθήνα.

Ο ίδιος επικαλέστηκε ως αιτία για την ξαφνική φυγή του από το νησί ασθένεια συγγενικού του προσώπου.


Όπως κατέθεσε η μητέρα του θύματος, λίγη ώρα μετά την επίθεση είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η περιγραφή και τα ρούχα ταιριάζουν απόλυτα με τα ρούχα που φορούσε ο νεαρός Πακιστανός.

Η κατάσταση της 15χρονης παραμένει κρίσιμη, αλλά είναι σταθερή.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution