Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Υπηρεσιακή κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Πικραμμένο...

Μετά από δύο ώρες ολοκληρώθηκε η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Κάρολο Παπούλια και όπως όλα δείχνουν η χώρα οδεύει προς εκλογές με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, όπως άφησε να διαφανεί ο Φώτης Κουβέλης.

Παράλληλα, κατά την έξοδό του ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προχώρησε σε μία σκληρή δήλωση: «Προτείναμε συγκεκριμένη κυβέρνηση εθνικού σκοπού την αρνήθηκαν. Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος μετά το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο στις 13.00 θα γίνει σύσκεψη με σκοπό τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές. Πιθανότερη λύση για τη θέση του πρωθυπουργού είναι ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Π. Πικραμένος.
«Προτείναμε συγκεκριμένη κυβέρνηση εθνικού σκοπού την αρνήθηκαν. Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση», ανέφερε ο κ.Καμμένος.

Δηλώσεις θα κάνουν και οι άλλοι αρχηγοί από τα γραφεία των κομμάτων τους.

Η πρώτη πληροφόρηση αναφέρει ότι αύριο στις 13.00 θα αποφασισθεί ο τρόπος με τον οποίο θα ορισθεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Zougla

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution