Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πιο σέξι ευρωπαία πολιτικός η Εύα Καϊλή!

H εφημερίδα Sun σε σημερινό της άρθρο κάνει λόγο για τις πιο σέξι γυναίκες πολιτικούς στην Ευρώπη, έχοντας τον τίτλο "Ερωτογενείς Ευρωζώνες".
Η πολιτικός λοιπόν που πήρε την πρωτιά και βρίσκετε στο εξώφυλλό της Sun είναι Ελληνίδα και είναι η Εύα Καϊλή.
Η Sun αναφέρεται στις πιο όμορφες αλλά και σέξι γυναίκες πολιτικούς οι οποίες σε αντίθεση με το κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη λόγο της κρίσης και της ύφεσης εκείνες μπορούν με τα προσόντα τους να νικήσουν την οικονομική κατήφεια.
Για αυτό σύμφωνα με την Sun, φαίνεται πως σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν πολλές γυναίκες στην πολιτκή, οι οποίες φωτίζουν τις κάλπες και έχουμε τα στοιχεία για να το αποδείξουν.

Το "Κοινοβούλιο της ομορφιάς" που παρουσιάζεται παρακάτω μπορεί να μην είναι αρκετό για να αποτρέψει μια καταστροφή της ευρωζώνης ή ακόμη και μια κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά τουλάχιστον μπορούν να "αυξήσουν τα επιτόκια".
Ελλάδα
"Η Ελληνίδα βουλευτής και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων στην τηλεόραση Εύα Καϊλή, φέρνει ομορφιά, αλλά και εξυπνάδα στο κοινοβούλιο της χώρας της, έχει δίπλωμα αρχιτέκτονα μηχανικού. Με περιουσιακά στοιχεία όπως η 33χρονη Εύα, οι Έλληνες φαίνεται λιγότερο πιθανό να τυπώνουν δραχμές για να βγουν απ' την κρίση", αναφέρει το άρθρο.
Εύα Καϊλή: Η πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης, σύμφωνα με τη Sun
Πολωνία


Joanna Mucha, 36 ετών, Υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού της Πολωνίας (οικονομολόγος)

Γαλλία


Aurelie Filippetti, 38 ετών ... Γαλλίδα Υπουργός Πολιτισμού (μυθιστοριογράφος)

Ισπανία


Carme Chacon, 41 ετών ... Ισπανίδα, πρώην Υπουργός Άμυνας της χώρας

Ρουμανία


Έλενα Udrea, 38 ετών ... Βουλευτής της Ρουμανίας

Ιταλία


H Ιταλίδα Mara Carfagna, 36 ετών, πρώην μοντέλο , η οποία, μάλιστα, έχει ψηφιστεί από το Maxim νο1 στην κατηγορία World’s Hottest Politicians.
Πηγή: The Sun

Ειρήνη Ν.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution