Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Πανελλήνιες 2012: Λύσεις και Θέματα για τα Αρχαία και Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Πανελλαδικών 2012 συνέχεια και σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’) εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά Κατεύθυνσης και στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης.
Μετά από ένα πολύ έντονο Σαββατοκύριακο σχετικά με το περίφημο θέμα της Φυσικής Κατεύθυνσης, οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται και όλοι ελπίζουν να ήταν αυτή η τελευταία ένταση των πανελλαδικών εξετάσεων αυτών.
Αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων δείτε εδώ στο madata.gr όλα τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις

Πανελλαδικές 2012 και Φυσική Κατεύθυνσης: Το αλαλούμ Διβάστε όλες τις εξελίξεις με την Φυσική

Διαβάστε την συνέχεια των λύσεων εδώ

Συγκεκριμένα η τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε  το μεσημέρι του Σαββάτου το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με το θέμα της Φυσικής, το οποίο και ακυρώθηκε, έχει ως εξής :

"Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ύστερα από σχετικά ερωτήματα υποψηφίων, επισημαίνει ότι το μόνο αρμόδιο όργανο για την επιλογή των θεμάτων και τις Οδηγίες προς τα Βαθμολογικά Κέντρα είναι η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (Κ.Ε.Ε.).

Σε ότι αφορά στο μάθημα της Φυσικής και στο τέταρτο ερώτημα (Γ4) του τρίτου θέματος, από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι η διατύπωση του ερωτήματος αυτού δεν ήταν πλήρης επιστημονικά, η ΚΕΕ προχώρησε στην ακύρωσή του και έδωσε αμέσως τις σχετικές οδηγίες στους βαθμολογητές επιμερίζοντας τις 7 μονάδες, που θα ελάμβανε το ακυρωθέν ερώτημα, στα υπόλοιπα τρία ερωτήματα του ίδιου θέματος.

Επαναλαμβάνεται ότι, όσον αφορά στη γραπτή εξέταση του μαθήματος, η βαθμολόγηση δεν έχει ακόμα ξεκινήσει, ενώ για τους έχοντες ήδη εξεταστεί προφορικώς (υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες), ισχύει η ίδια ρύθμιση."
Διαβάστε τις λύσεις στα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ
Διαβάστε τις λύσεις στα ΑΡΧΑΙΑ ΕΔΩ











0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution