Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Απελυσαν δημοσιογράφους στον ALPHA επειδή δεν "γυάλισαν τα παπουτσια" του Μουτσινά!

Στάση εργασίας στον ALPHA κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, για την απόλυση δύο δημοσιογράφων οι οποίοι… αρνήθηκαν «να γυαλίσουν τα παπούτσια» του μεσημερά- που λέει και ο Λάκης Λαζόπουλος, Νίκου Μουτσινά!


Γλαφυρή είναι η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
«Για μια ακόμα φορά οι δημοσιογράφοι αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα στις επιχειρηματικές επιλογές της εργοδοσίας. Ο τηλεοπτικός σταθμός «ALPHA» , απέλυσε τους συναδέλφους Στέλιο Προμπονά και Πανωραία (Νόρα) Μολυβιάτη, ύστερα από έντεκα χρόνια εργασίας στο κανάλι, γιατί αρνήθηκαν «να γυαλίσουν τα παπούτσια» παρουσιαστή μεσημεριανής «ψυχαγωγικής» εκπομπής.
Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA», από τις 15.00 έως τις 17.00 για αύριο Τρίτη, 10 Απριλίου 2012. Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των συναδέλφων με αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων».
Θέλω να πιστεύω ότι οι νέοι σύμβουλοι του κ. Δημήτρη Κοντομηνά, Σεραφείμ Φυντανίδης και Βασίλης Θωμόπουλος, θα εξηγήσουν στον ιδιοκτήτη ότι κάνοντας τα καπρίτσια του καθενός μεσημερά, ενημερωτικό σταθμό δεν κάνεις.

ΧΡΑΝ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution