Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες της Βουλής για την παρέλαση! (video)


Παραδέχτηκε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, την παρουσία ελεύθερων σκοπευτών στη στέγη της Βουλής, κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
"Αλίμονο αν δεν υπάρχει ένα πέπλο προστασίας" δήλωσε ο υφυπουργός.
Υπάρχει όμως και άλλη είδηση.
Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι "δεν είναι η πρώτη φορά" και ότι "όλα τα χρόνια υπήρχαν ελεύθεροι σκοπευτές και θα υπάρξουν και αύριο και τα επόμενα χρόνια, διότι στο Σύνταγμα βρίσκεται η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, η στρατιωτική ηγεσία και όλο το διπλωματικό σώμα".
"Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν είναι για τους πολίτες εκεί. Μιλάμε για τρομοκρατία, μιλάμε για απειλές από διεθνή τρομοκρατία, αυτά είναι αυτονόητα πράγματα και συμβαίνουν σε κάθε χώρα του κόσμου, δεν έχουν όμως καμία σχέση με τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας", υποστήριξε.
Πάντως παραδέχτηκε ότι "δεν πρέπει να εορτάζεται 25η Μαρτίου κάτω από αυτές τις συνθήκες".
Η έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ
Η παρουσία ελεύθερων σκοπευτών στο χώρο της παρέλασης, στην πλατεία Συντάγματος και οι δηλώσεις του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει:
"Οι προκλητικές δηλώσεις του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ Λ. Οικονόμου περί ελεύθερων σκοπευτών, εγείρει μείζον πολιτικό θέμα. Δεν μπορούμε να οδηγηθούμε σε εκλογές μέσα σε ένα κλίμα γενικευμένης τρομοκρατίας, ενοχοποίησης των κοινωνικών διεκδικήσεων και καταστολής . Ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι
Η φωτογραφία είναι από το εξωτερικό 


Οικονόμου για ελεύθερους σκοπευτές από babisflou

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution