Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Γωγώ Φαρμάκη : "Θέλω ο Αγγλούπας να μπει στην φυλακή!"

Τέσσερις μήνες μετά το συμβάν που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, η Γωγώ Φαρμάκη μίλησε αναλυτικά για τον τραυματισμό της από τον Αλέξη Αγγλούπα.
Η Γωγώ Φαρμάκη θυμάται τα πάντα το μοιραίο βράδυ και νιώθει πλέον αρκετά δυνατή ώστε να τα μοιραστεί. Μιλώντας στο "Πρώτο Θέμα", η Γωγώ λέει ότι ο Αλέξης Αγγλούπας είχε τσακωθεί με την αδελφή της, την Όλγα και έφθασε στο σπίτι τους μέσα στη νύχτα, με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάρει το σκυλάκι της Γωγώς.
Όταν εκείνη αρνήθηκε να το δώσει, ο Αγγλούπας άρχισε να φέρεται σαν μανιακός."Έριξε μία ντουλάπα που είχαμε στο σαλόνι και άρχισαν να πέφτουν κάτω τα πάντα. Μετά σήκωσε ένα γυάλινο τραπεζάκι και απειλούσε να το σπάσει. Εγώ έτρεξα στην κρεβατοκάμαρα, εκείνος πίσω μου και πίσω η Όλγα. Κάθισα στο κρεβάτι. Όλα έγιναν ξαφνικά, μου ζήτησε πάλι το σκυλί, αρνήθηκα και τότε άκουσα ένα ''μπαμ''. Κοίταξα την κοιλιά μου και είδα ότι ήμουν γεμάτη αίματα".

Όσον αφορά στην εξέλιξη της σχέσης με την αδερφή της, Όλγα λέει μεταξύ άλλων: "Για μένα η αδερφική αγάπη είναι ιερή. Δοκιμάστηκαν οι σχέσεις μου, τα συναισθήματά μου και η εμπιστοσύνη μου. Το χειρότερο από όλα είναι ότι αφού ζήσεις ύστερα από βέβαιο θάνατo, σκοτώνεσαι διπλά από την προδοσία".
Η Γωγώ χρειάστηκε 23 φιάλες αίμα, καθώς η πίεσή της είχε πέσει στο 2 και ο αιματοκρίτης της στο 6.
Η Γωγώ Φαρμάκη δεν ζητά αποζημίωση, παρόλο που η περιπέτεια την έχει "γονατίσει" οικονομικά. "Δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από τον Αγγλούπα. Θέλω μόνο να μπει στη φυλακή", λέει και εύχεται κάποια μέρα να τον κυριεύσουν οι τύψεις.
www.protothema.gr

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia to theo ti psemata eine afta i kopela xtipithike sto podi kai to xerw apo prwto xeri! aparadektoi

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution