Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Λοβέρδος - Γεωργιάδης: Παίζουν τέννις την στιγμή που η Ελλάδα καταρρέει!

Μήπως είναι κολλητικό; Ακόμα και ο Άδωνις Γεωργιάδης με το που μπήκε στην κυβέρνηση άρχισε να… αθλείτα

Και δεν είναι αυτό το καλύτερο, αλλά το γεγονός ότι επέλεξε να αθληθεί παρέα με τον Α. Λοβέρδο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Sunny Sport Club στην Νέα Ερυθραία προκαλώντας μεγάλη έκπληξη σε όσους βρισκόντουσαν την περασμένη Κυριακή εκεί.

Ντυμένοι και οι δύο στα μπλε και κρατώντας τις ρακέτες ανά χείρας μπήκαν στο γήπεδο, που τους υπέδειξε ο υπάλληλος και άρχισαν… την κουβεντούλα και το ζέσταμα. Τόσο πολύ κράτησε το ζέσταμα, σύμφωνα με την RealNews, που παραλίγο να χάσουν το κυρίως παιχνίδι.

Το παιχνίδι άρχισε γύρω στις 11:20 με τον υπουργό Υγείας ντυμένο μοντέρνα, αθλητικά, με μπλε σύνολο, και τον Α. Γεωργιάδη με «ελληνικό στιλ», στην αρχή φορώντας τα γνωστά μαύρα γυαλιά ηλίου και το φούτερ του να γράφει CANADA.

«Ανδρέα, είδες πως το γύρισα… είναι ωραίος ο Άδωνις…», θριαμβολόγησε κάποια στιγμή το στέλεχος, πλέον, της ΝΔ και «πρωτάρης» στο άθλημα, για έναν πόντο που ο Α. Λοβέρδος θεωρούσε δεδομένο.

Παρόμοιες ατάκες, όπως «το μπαλάκι σας κ. Υπουργέ μου» έδιναν και έπαιρναν, ενώ τα βλέμματα των λιγοστών θεατών θαύμαζαν παράλληλα και τις επιδόσεις της άγνωστης αλλά εντυπωσιακής ξανθιάς παίκτριας που αγωνιζόταν σε διπλανό τερέν…

Star 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution