Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

"Απειλεί" με παραίτηση και πρόωρες εκλογές ο Παπαδήμος

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο για παραίτηση Παπαδήμου και προσφυγή στις κάλπες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής μιλώντας στον Real FM.

Με τις πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση και τους πολιτικούς αρχηγούς για γραπτή δέσμευση στα μέτρα της τρόικας να είναι αφόρητες, ο πρωθυπουργός αφήνει να αιωρείται το ενδεχόμενο να καταθέσει (τη Δευτέρα κιόλας) εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να οδηγηθεί η χώρα στις εκλογές.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο κ. Καψής απέφυγε να διαψεύσει το ενδεχόμενο να πάμε σε πρόωρες εκλογές με παραίτηση Παπαδήμου την ερχόμενη βδομάδα, τονίζοντας με νόημα πως όποια απόφαση και να ληφθεί θα έχει κόστος: «Δεν θέλω να κάνω τέτοιες υποθέσεις. Νομίζω ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα πάρουν μαζί με τον πρωθυπουργό τις αποφάσεις για το πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα. Όλα τα ζητήματα θα τα συζητήσουν από κοινού οι πολιτικοί αρχηγοί. Ψάχνουμε να βρούμε το καλύτερο δυνατό για την οικονομία και τους πολίτες. Όποια απόφαση και να ληφθεί, θα έχει κόστος».

Οι επόμενες ώρες μοιάζουν δραματικές καθώς ήδη μετά από εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί το Eurogroup για την Ελλάδα…

Star   

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution