Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συγκρούσεις στο Σύνταγμα για το Μνημόνιο 2


20:13 Ο "πόλεμος" γύρω από την πλατεία Συντάγματος συνεχίζεται, με μάρμαρα και "ενισχυμένες" μολότοφ. Κουκουλοφόροι έχουν ξηλώσει τα πεζοδρόμια. Συνεχής χρήση χημικών από τους άνδρες των ΜΑΤ.
20:11 Καπνογόνο και δακρυγόνα στη Σταδίου, όπου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τα επεισόδια. Στην Αμαλίας έχει επιστρέψει ο κόσμος, καθώς οι διαδηλωτές απομακρύνονταν στα γύρω στενά, ωστόσο δεν έφευγαν για το σπίτι τους. Είναι αποφασισμένοι να διαδηλώσουν ειρηνικά κατά του Μνημονίου 2.

20:08 @yanisbaroufakis  Mr Papademos: You're about to push through Parliament a Bill of (Economic&Political) Wrongs. Step back from the abyss while you still can! (Κύριε Παπαδήμο πρόκειται να περάσετε από τη Βουλή ένα νομοσχέδιο οικονομικών και πολιτικών λαθών.  Κάντε πίσω από την άβυσσο, όσο προλαβαίνετε).

20:04 Μάχες και δακρυγόνα εκτός, ραγδαίες εξελίξεις εντός Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, όποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν ψηφίσει "ναι" θα διαγραφεί.
20:02 Δυνάμεις των ΜΑΤ και κοντά στην Ακρόπολη, καθώς υπήρξε πληροφορία ότι θα επιχειρούσαν να ανέβουν ομάδες διαδηλωτών.
20:00 Έξι εστίες έντασης αυτή τη στιγμή γύρω από την πλατεία Συντάγματος.
19:58 Οι εξελίξεις τρέχουν και εντός Βουλής. Πληροφορίες για συνάντηση 12 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος έχει εξακαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσει το Μνημόνιο 2.
19:56 Χιλιάδες πολίτες επιμένουν να διαδηλώνουν, παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα και τον πετροπόλεμο. Η φωτογραφία από τον @Moggolos

19:53 Ο κόσμος πάντως, πληθαίνει στην Αμαλίας. Πρόκειται για διαδηλωτές που είχαν απομακρυνθεί το απόγευμα, λόγω των χημικών, ωστόσο επέστρεψαν.

19:51 Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Σταδίου. Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας ΤΩΡΑ. Απωθούν τους διαδηλωτές με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
19:47 Τεταμένη η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Τα πυροσβεστικά οχήματα δυσκολεύονται να φτάσουν στην Κοραή όπου έχει ξεσπάσει φωτιά στα Starbucks.
Κουκουλοφόροι άνοιξαν τα ρολά και έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό.

19:46 Ξανά στη Βουλή. Η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη θα καταψηφίσει το Μνημόνιο 2.
19:44 Η ένταση έχει μεταφερθεί τώρα στη Σταδίου.
19:43 Ξαναγεμίζει η Αμαλίας, καθώς οι διαδηλωτές που είχαν φύγει λόγω των δακρυγόνων, επιστρέφουν.
19:42 Εκατοντάδες διαδηλωτές προσπαθούν να επιστρέψουν στην πλατεία Συντάγματος. Οι πολίτες φωνάζουν "Ψωμί, Παιδεία Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το '73".
19:41 Από τα μεγάφωνα της Νομικής γίνονται εκκλήσεις προς τον κόσμο να επιστρέψει στο Σύνταγμα.
19:39 Φωτιά στη Σταδίου, όπου οι κουκουλοφόροι έχουν στήσει οδοφράγματα.
19:38 Μανώλης Γλέζος και Μίκης Θεοδωράκης, είναι καλύτερα στην υγεία τους και σύμφωνα με πληροφορίες με τη βοήθεια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαν στην ολομέλεια.

19:37 Σύμφωνα με πληροφορίες, φωτιά έχει πιάσει αυτή τη στιγμή το κατάστημα Starbucks στην Κοραή.
19:36 Να επιστρέψουμε στη Βουλή, καθώς όλα δείχνουν ότι η ψηφοφορία το βράδυ θα είναι θρίλερ.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης, Λάμπρος Μίχος, Κυριακή Τεκτονίδου, Μαρία Κυριακοπούλου, Ηλίας Θεοδωρίδης και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος με έγγραφή δήλωσή τους αναφέρουν ότι δεν θα πάρουν μέρος στην σημερινή ψηφοφορία στην Βουλή καθώς αυτή "επιβλήθηκε ως μόνη επιλογή στο πολιτικό σύστημα και αγνοεί τον ελληνικό λαό"
19:34 Στο νοσοκομείο της Βουλής ο Μανώλης Γλέζος. Διαβάστε τι δήλωσε.
19:32 Συνεχίζονται τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

19:29 Να πάμε αμέσως στη Βουλή, όπου 6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσαν πως δεν θα πάνε στη Βουλή να ψηφίσουν.
19:27 Μεγάλη συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη. Περίπου 20.000 διαδηλωτές πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης.
19:24 Μπορεί στο Σύνταγμα η διαδήλωση να διαλύθηκε, ωστόσο ο όγκος των διαδηλωτών φαίνεται από το γεγονός ότι οι γύρω δρόμοι έχουν γεμίσει με διαδηλωτές που απομακρύνονται. Η φωτογραφία από τον χρήστη του Twitter@modestospk

19:21 Σύμφωνα  με την αστυνομία ο μεγαλύτερος όγκος των μολότοφ και των αντικειμένων μεταφέρεται από τη Νομική.
19:20 Τα επεισόδια απλώνονται στους γύρω δρόμους, με τους κουκουλοφόρους να στήνουν οδοφράγματα. Φωτιές και χημικά στο κέντρο της Αθήνας. Όλα δείχνουν ότι η νύχτα θα είναι μεγάλη εντός και εκτός Βουλής.
19:18 Ο Μίκης Θεοδωράκης αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών.

19:14 Ακόμα ένα ασθενοφόρο έφτασε στην πλατεία Συντάγματος, πιθανότατα έχουμε τραυματία.

19:13 Διαδηλωτές προσπαθούν να παραμείνουν στην Αμαλίας. Χρήση κρότου λάμψης από τα ΜΑΤ.
19:12 Το ΠΑΜΕ, λόγω των επεισοδίων δεν κατάφερε να προσεγγίσει το Σύνταγμα

19:11 Το NEWS 247 χρησιμοποιεί τα hashtag #12fgr,#Syntagma, στο Twitter. Ακολουθήστε τον λογαριασμό του NEWS 247 στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι λεπτό προς λεπτό τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, και τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

19:09 Σκηνές πραγματικής μάχης αυτή την ώρα γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Ομάδες κουκουλοφόρων και αστυνομικοί συγκρούονται με κάθε μέσο. Βροχή μολότοφ και δακρυγόνων.
19:06 Σύμφωνα με πληροφορίες στο ιατρειο της Βουλής έχουν μεταφερθεί ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά.
19:05 Επεισόδια τώρα Ζαλοκώστα και Ακαδημίας.
19:04 Μέχρι στιγμής έχουν τραυματιστεί ένας φωτορεπόρτερ, μια γυναίκα και ένας αστυνομικός. Οι συγκρούσεις συνεχίζονται.
19:02 Άδειασε πάλι ο δρόμος μπροστά από τη Βουλή. Η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή είναι κολασμένη. Η μάχη συνεχίζεται, η μεγάλη διαδήλωση των πολιτών έχει διαλυθεί.
19:00 Πραγματική μάχη ΤΩΡΑ στην Αμαλίας. Βόμβες μολότοφ εκτοξεύουν οι κουκουλοφόροι. Με δακρυγόνα απαντούν οι αστυνομικοί.
18:59 Συνεχίζονται τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε βίντεο από το Σύνταγμα και την Ερμού.


18:58 Στην πλατεία Κοραή έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ

18:55 Κόλαση στην πλατεία Συντάγματος. Ο μεγάλος όγκος των διαδηλωτών έχει απομακρυνθεί, ενώ οι συγκρούσεις αστυνομικών-κουκολοφόρων και οι εκρήξεις συνεχίζονται.
18:51 Επιχείρηση της αστυνομίας τώρα στην Αμαλίας. Εκτεταμένη χρήση χημικών. Οι διαδηλωτές απωθούνται βίαια.
18:50 Να μεταφερθούμε και πάλι μπροστά από τη Βουλή. Στην Αμαλίας υπάρχει ηρεμία, αλλά στους γύρω δρόμους επικρατεί ένταση.
18:49 Και ο Μίκης Θεοδωράκης έδωσε το "παρών" στο Σύνταγμα, μέχρι να αρχίσουν τα επεισόδια.

18:46 Κλειστός και ο σταθμός Ακρόπολη του Μετρό. Να υπενθυμίσουμε ότι οι συρμοί δεν κάνουν στάση επίσης σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμό.
18:44 Βομβαρδισμένο τοπίο το Σύνταγμα. Ξύλο, μολότοφ και δακρυγόνα παντού. Ο κλεφτοπόλεμος ΜΑΤ-κουκουλοφόρων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Όπως μεταδίδουν οι ρεπόρτερ του NEWS 247 είναι δύσκολο ακόμα και να πάρεις μια ανάσα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των χημικών.
18:40 Χιλιάδες πολίτες απομακρύονται από το Σύνταγμα για να γλυτώσουν από τα δακρυγόνα, ωστόσο και στην Πανεπιστημίου, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Φωτογραφία από τον χρήστη του Twitter @tetRadio

18:38 Μία γυναίκα τραυματίστηκε στο Σύνταγμα

18:32 Στα γύρω στενά έχουν απωθηθεί οι διαδηλωτές. Η φωτογραφία από τον χρήστη του Twitter @constantinos88

18:29 Λιγότερος κόσμος αυτή την ώρα στην Αμαλίας, λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων που δεν έχουν σταματήσει ακόμα.
18:24 Εκρήξεις στην πλατεία Συντάγματος. Οι ειρηνικοί διαδηλωτές έχουν απομακρυνθεί. Η μεγάλη διαδήλωση διαλύεται λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων. Οι συγκρούσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
18:21 Μεγάλη ένταση στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, συνεχής χρήση χημικών από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
18:18 Συνεχίζονται οι συμπλοκές στην πλατεία Συντάγματος. Εστίες φωτιάς και σπασμένες βιτρίνες στην Πανεπιστημίου. Εντολή στην αστυνομία να αδειάσει την πλατεία.

18:15 Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Συνεχείς εκρήξεις από μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
18:13 Ασθενοφόρο αυτή τη στιγμή στην Αμαλίας, για να παραλάβει φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκε από μολότοφ.
18:12 Απομακρύνονται οι διαδηλωτές όπως όπως, καθώς ο "πόλεμος" κουκουλοφόρων-Ματ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα είναι αποπνικτική, καθώς γίνεται αλόγιστη χρήση χημικών από την αστυνομία, για να αντιμετωπίσουν τη βροχή από πέτρες και μολότοφ.
18:11 Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας. Βροχή δακρυγόνων.

18:09 Χάος στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα. Η κατάσταση μοιάζει εκτός ελέγχου αυτή τη στιγμή.
18:05 "Πήγαμε στο ραντεβού που είχαμε με το λαό στην πλατεία Συντάγματος. Δυστυχώς μας έριξαν χημικά. Είναι δυνατόν με τέτοια μέσα να επιβληθούν τα νέα μέτρα στον ελληνικό λαό", δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος.
18:04 Εστίες έντασης γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Συγκρούσεις κουκουλοφόρων-Ματ αυτή την ώρα. Ειρηνικοί διαδηλωτές προσπαθούν να αναπνεύσουν και να απομακρυνθούν, ενώ πέφτουν βροχή τα δακρυγόνα, οι μολότοφ και οι χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
18:03 Δείτε βίντεο από τα εκτεταμένα επεισόδια στο Σύνταγμα

18:01 Χάος στο κέντρο της Αθήνας. Επιχείρηση της αστυνομίας για να αδειάσει η πλατεία Συντάγματος.
Ο κόσμος που έχει απωθηθεί από τα χημικά συμπιέζεται από Αμαλίας προς πλατεία, Σταδίου-Β.Γεωργίου-Κ.Σερβίας
17:58 Η φωτογραφία από τον χρήστη  ypopto_mousi

17:57 Ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από την Αμαλίας, λόγω της εκτεταμένης χρήσης χημικών από την αστυνομία.
17:55 Όπως μεταδίδουν οι ρεπόρτερ του NEWS 247 Ένα αυτοκίνητο μόλις απομάκρυνε τον Μανώλη Γλέζο από το Σύνταγμα λόγω χημικών. Φορουσε αντιασφυξιογόνο μάσκα.
17:54 Βόμβα μολότοφ εκτόξευσαν κουκουλοφόροι, την ώρα που συνεχίζονται τα επεισόδια. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα μπροστά από τη Βουλή, λόγω των δακρυγόνων και της χρήσης χημικών.
17:53 Ασθενοφόρο πήρε τον τραυματία αστυνομικό, που τραυματίστηκε απο φωτοβολίδα.
17:52 Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

17:51 Έπεσε το μικρό κιγκλίδωμα στην είσοδο της Βουλής στην Αμαλίας κ Β.Σοφίας. Ομάδα νεαρών καλεί τα ΜΑΤ να πάνε μαζί τους.
17:47 Γενικεύονται τα επεισόδια μπροστά από τη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες χτυπήθηκε άνδρας των ΜΑΤ από φωτοβολίδα.
17:42 Πολίτες προσπαθουν να προστατευθούν από τα χημικά. Η φωτογραφία από τον χρήστη του Twitter ypopto_mousi

17:39 Παρέμβαση της αστυνομίας και στην κατάληψη της Νομικής. Διακοπή κυκλοφορίας στη Σόλωνος.
17:38 Ένταση μπροστά από τη Βουλή. Όπως αναφέρουν οι ρεπόρτερ του NEWS 247, η αστυνομία κάνει χρήση χημικών στην Αμαλίας και στην πλατεία Συντάγματος
17:36 Ο κόσμος αυξάνεται διαρκώς μπροστά από τη Βουλή. Πάθος και παλμός από τους διαδηλωτές.
17:33 Διαδηλωτές έριξαν πέτρες και καπνογόνο στους αστυνομικούς.
17:32 Ένταση στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Οι διαδηλωτές εκτοξεύουν νεράντζια κατά των αστυνομικών.
17:28 Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γ. Καρατζαφέρη

17:26 Την ώρα που χιλιάδες λαού διαδηλώνουν έξω από τη Βουλή, μέσα στο κοινοβούλιο, η ένταση είναι μεγάλη.
Απαντώντας στην κριτική Βενιζέλου, σχετικά με την αποχώρηση του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση, ο Γ. Καρατζαφέρης τον αποκάλεσε "μαριονέτα".
"Ο κ. Βενιζέλος μπήκε λάθρα στην συνάντηση και τον πέταξαν έξω. Είχα πει τότε ότι δεν μιλάω με απεσταλμένους της Μέρκελ. Σήμερα είμαι υποχρεωμένος να πω, ότι δεν μιλάω με τις μαριονέτες της", δήλωσε
17:25 Το βίντεο από την άγρια κόντρα Βενιζέλου-Παπαρήγα στη Βουλή πριν λίγη ώρα.

17:22 Δείτε τι καιρό θα κάνει στο Σύνταγμα τις επόμενες ώρες.
17:20 Ξεκίνησε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Κύριο σύνθημα στο πανό στην πλατεία Ομονοίας "Να φύγει τώρα η κυβέρνηση του εγκλήματος μαζί με την τρόικα".
17:16 Σύμφωνα με την αστυνομία 10.000 λαού βρίσκονται στην Αμαλίας και στους γύρω δρόμους, ωστόσο όπως μας μεταδίδουν οι ρεπόρτερ του NEWS 247 ο κόσμος αυτή τη στιγμή ξεπερνά τις 20.000.
17:12 Χιλιάδες πολίτες αυτή τη στιγμή μπροστά από τη Βουλή. Αναμένουμε τις φωτογραφίες από την πλατεία Συντάγματος. Η φωτογραφία που βλέπετε αυτή τη στιγμή στο κεντρικό είναι αρχείου.
17:06 Η Άννα Βαγενά ορκίστηκε για να καταψηφίσει. Διαβάστε εδώ τι δήλωσε.
17:00 Το NEWS 247 θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τη συγκέντρωση με ζωντανή εικόνα και η δημοσιογραφική ομάδα του θα σας μεταφέρει τον παλμό της μεγάλης διαδήλωσης.
16:56 Ενόψει της μεγάλης όπως φαίνεται συγκέντρωσης, ας θυμηθούμε τις σημαντικότερες διαδηλώσεις από τη μέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωσε την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
16:55 Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας μπροστά από το Κοινοβούλιο

16:50 Συνεχής η προσέλευση των πολιτών στο Σύνταγμα. Γέμισε κόσμο η Αμαλίας. Το μήνυμα ενάντια στα νέα μέτρα θα είναι ισχυρό, σε μια πολύ κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της χώρας.
16:42 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΛΑΟΣ, αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βουλή, μετά τις ομιλίες του εισηγητή και των βουλευτών του.
16:37 Ο κόσμος εξακολουθεί να μαζεύεται μπροστά από τη Βουλή, ωστόσο οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες.
Η ηθοποιός Άννα Βαγενά η οποία θα αντικαταστήσει στο κοινοβούλιο την Πέμυ Ζούνη, μετά την παραίτησή της, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το "Μνημόνιο 2".
"Με εξέλεξε ο κόσμος και όχι κάποιος μηχανισμός" δήλωσε

16:34 Το NEWS 247 χρησιμοποιεί τα hashtag #12fgr,#Syntagma, στο Twitter. Ακολουθήστε τον λογαριασμό του NEWS 247 στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι λεπτό προς λεπτό τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, και τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

16:31 Μεγάλη ένταση αυτή τη στιγμή στη Βουλή, απορρίφθηκε ένσταση αντισυνταγματικότητας του νόμου από τον ΛΑΟΣ.
"Άκουσα δυνατά ή όχι τις γαργάρες σας κύριε Βενιζέλο" είπε ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος"
16:28 Αντλία νερού της αστυνομίας στην Ηρώδου του Αττικού

16:26 Αν και επισήμως το συλλλαλητήριο είχε προγραμματιστεί για τις 17:00, ήδη έχει μαζευτεί πολύς κόσμος μπροστά από τη Βουλή. Όλα δείχνουν ότι η συγκέντρωση θα είναι μεγάλη και με παλμό, καθώς βελτιώθηκε και ο καιρός την τελευταία ώρα.
16:20 Τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, είναι δρακόντεια. Τουλάχιστον 6.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, ενώ κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα, στον Ευαγγελισμό και στο Μοναστηράκι.
16:14 Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μνημόνιο 2. Η συζήτηση ξεκίνησε επεισοδιακά με βουλευτή του ΚΚΕ να πετάει στον αέρα χαρτιά, την ώρα που μιλούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
16:12 Μεγάλη συμμετοχή των πολιτών αναμένεται στο συλλαλητήριο, καθώς τα μέτρα που προβλέπει το Μνημόνιο 2 έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην κοινωνία και τα κόμματα.
16:06 Δείτε τι καιρό θα κάνει στο Σύνταγμα τις επόμενες ώρες
16:00 Αρχίζει να συγκεντρώνεται κόσμος στην πλατεία Συντάγματος για το μεγάλο συλλαλητήριο κατά του Μνημονίου 2. Το NEWS 247 θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό με live εικόνα τη συγκέντρωση.
Στη Βουλή, και στη ψηφοφορία για το Μνημόνιο 2, στρέφεται το ενδιαφέρον των Ελλήνων και των Ευρωπαίων σε μία από τις κρισιμότερες και πιο δραματικές στιγμές της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
Την ίδια στιγμή έξω από το κοινοβούλιο χιλιάδες λαού, διαδηλώνουν κατά των νέων μέτρων,  που θα επηρεάσουν τις ζωές μας για τις επόμενες δεκαετίες.Διαβάστε τι προβλέπει το Μνημόνιο 2.
Το κλίμα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι εκρηκτικό με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, να προειδοποιούν ότι θα καταψηφίσουν.Διαβάστε εδώ ποιοι ετοιμάζονται για "αντάρτικο" κατά του Μνημονίου 2.
Το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος σε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό περιέγραψε με μελανά χρώματα το τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση που το Μνημόνιο 2 δεν υπερψηφιστεί και κάλεσε κόμματα και βουλευτές να τηρήσουν υπεύθυνη στάση για να σωθεί η χώρα.
Είχε προηγηθεί η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου προς την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά προς την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας. Και οι δύο αρχηγοί έθεσαν θέμα κομματικής πειθαρχίας για την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution