Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Ποια τρανσέξουαλ ηθοποιός συνελήφθη για πορνεία

Στα χέρια των κυπριακών αρχών και ο «εισπράκτορας» συνεργάτης της

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό χάρη στην εμφάνισή της στο ριάλιτι Big Brother το 2008. Τώρα απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της σύλληψής της με την κατηγορία της πορνείας στην Κύπρο.

Η τρανσέξουαλ, ηθοποιός, Δήμητρα Παξινού, συνελήφθη στην Κύπρο ως ύποπτη σχετικά με υπόθεση πορνείας.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε χθες διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον της 38χρονης τρανσέξουαλ και ενός 34χρονου και οι δύο από την Ελλάδα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής.

Σύμφωνα με την κυπριακή Αστυνομία, η 38χρονη συνελήφθη σε διαμέρισμα στη οδό Καραολή και Δημητρίου στη Λάρνακα μαζί με 34χρονο συνεργάτη της, ο οποίος έκανε τη δουλειά του εισπράκτορα.

Συνεργάτης της Αστυνομίας, μετέβη στο διαμέρισμα ως πελάτης και πλήρωσε 50 ευρώ με σημαδεμένα χαρτονομίσματα στον 34χρονο για να έχει σεξουαλική επαφή με την 38χρονη.

Σήμερα οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 38χρονη παραδέχθηκε ότι επιδίδετο σε πορνεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες που βρίσκεται στην Κύπρο και κατονόμασε μια Κύπρια ως τη μαστροπό της. Η Κύπρια αναζητείται ενώ η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η 38χρονη είχε σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής με τουλάχιστον 15 πελάτες.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution