Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νίκος Γιγουρτάκης: Μυστήριο γύρω από το θάνατο του

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με το ξαφνικό θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη. Ο 30χρονος επιχειρηματίας απέφευγε τη δημοσιότητα όμως τελικά, τα φώτα τον κυνηγούσαν. Όχι μόνο γιατί ήταν ο διάδοχος του Τάκη Γιγουρτάκη στο νυχτερινό κέντρο Romeo αλλά για το  ροκ στιλ, την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του και τις σχέσεις του με επώνυμες γυναίκες.

Η Μαρία Περδικέα τον χαρακτήρισε ένα ατίθασο αγόρι, το οποίο πραγματικά ακόμα και 50 ετών να έφτανε , θα παρέμενε μες στη ψυχή του πολύ ροκ και πολύ εκκεντρικός. Ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος, μιλώντας συγκινημένος για τον 30χρονο, ανέφερε ότι παρόλο που ήταν τύπος εκτός των φώτων. Δεν αντιπροσώπευε μόνο ένα fashion icon, αλλά και ένα πάρα πολύ καλό άνθρωπο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης δήλωσε σοκαρισμένος από την είδηση, καθώς είχε δουλέψει με τον Νίκο Γιγουρτάκη στο Romeo σχεδόν οκτώ χρόνια. Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι αναφορές τη Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη λύπη της για την απώλεια. Πολλές γυναίκες από το χώρο της σόου μπίζ τον λάτρεψαν με πάθος και άλλες τον μίσησαν με πάθος, όπως είχε  πει ο ίδιος στο περιοδικό Down Town.

Χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας είχε τονίσει: «Μου αρέσει οι γυναίκες να με κυνηγούν, να με διεκδικούν. Νομίζω ότι το παλιό μοντέλο του άνδρα κυνηγού είναι λίγο ξεπερασμένο». Μια γυναίκα όμως ερωτεύτηκε  και κυνήγησε πραγματικά. Όπως έκανε και ο Μπέκαμ που ήθελε τόσο να του μοιάσει.

Όπως συνήθιζε να λεει του άρεσε το στιλ του διάσημου ποδοσφαιριστή και σαν επαγγελματία, αλλά και σαν ανθρώπου. Ωστόσο έσπευδε να προσθέσει: «Δεν τον μιμούμαι, ακόμα και αν δεν υπήρχε αυτός, εγώ πάλι έτσι θα ντυνόμουν». Τα αίτια ακόμη του θανάτου δεν έχουν εξακριβωθεί. Άλλωστε η ζωή του νεαρού Νίκου Γιγουρτάκη, ήταν ένα μυστήριο.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution