Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Χωρίς Χατζηνικολάου και Νικολούλη απόψε το Alter

Σήμερα ήρθε -και πάλι- η σειρά του Νίκου Χατζηνικολάου να...πληρώσει τη νύφη, ελέω στάσης εργασίας των τεχνικών στο ΑΛΤΕΡ. Από τις 18:30 ως τη 1 το πρόγραμμα του καναλιού δεν θα είναι ζωντανό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην βγει στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Aυτό είχε αποφασιστεί ως τις 5 το απόγευμα, αλλά ξαφνικά οι τεχνικοί άλλαξαν απόφαση και πήραν πίσω τη στάση εργασίας! Πλέον, δελτίο και εκπομπή εξαρτώνται από το αν θέλουν να βγουν και αν προλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι! Από ώρα σε ώρα, τα δεδομένα αλλάζουν. Τελικά, η στάση εργασίας ήρθη, αλλά την ώρα που έγινε αυτό γνωστό, δεν υπήρχε χρόνος για να προετοιμαστεί το δελτίο ειδήσεων.

 Η προθεσμία που είχε δώσει η διοίκηση του καναλιού για τους μισθούς του Αυγούστου πέρασε και αρκετοί έχουν μείνει απλήρωτοι. Εκ της ιδιοκτησίας, ο Κώστας Γιαννίκος, ενημέρωσε ότι οι πληρωμές έχουν αργήσει λόγω προβλημάτων με κάποιες διαφημιστικές εταιρίες και έδωσε νέα ημερομηνία ως την επόμενη Τετάρτη.

Η Αγγελική Νικολούλη σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι δεν προλαβαίνει τέτοια ώρα που ειδοποιήθηκε να μαζέψει τους δημοσιογράφους και να κάνει την προγραμματισμένη της εκπομπή. 

zappit

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution