Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Μαριάννα Ντούβλη:Δεύτερο ροζ dvd(video)

Μαριάννα Ντούβλη σε νέο πορνό dvd με τίτλο "Μαριάννα Ντούβλη και ο βιασμός της καμαριέρας της". Φυσικά είναι αυτό που σκέφτεστε! Η πραγματική ιστορία του Στρος Καν, τώρα δραματοποιημένη στις ανάγκες της Sirina και φυσικά της πρωταγωνίστριας Μαριάννας!
Οι σκηνές, όπως και φυσικά αναμένονταν, είναι πολύ σκληρές... ας το πούμε!
Μετά το «Sex in the City of Athens» ήρθε η στιγμή για τη Μαριάννα Ντούβλη να ταράξει και πάλι τα νερά της showbiz! Η νέα ροζ  υπερπαραγωγή, για τα δεδομένα του είδους,κυκλοφορεί στα περίπτερα!
Α, ξεχάσαμε ... έχει και story...
Η πάμπλουτη Μαριάννα ζει μια καταπληκτική ζωή σε μια έπαυλη, με οδηγό, σωματοφύλακες και φυσικά καμαριέρες! Όλα αυτά βέβαια όχι στην πραγματικότητα αλλά στη νέα ροζ ταινία της sexy Μαριάννας, η οποία θα έχει τον επίκαιρο τίτλο «Μαριάννα Ντούβλη και ο βιασμός της καμαριέρας της». Η ταινία αναμένεται να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις όλων των θαυμαστών της Lady D αφού θα τα έχει όλα: Hard core σκηνές sex, παιχνίδια γυναικών με sex toys, ατάκες που θα συζητηθούν από τη Μαριάννα Ντούβλη και καυτές παρουσίες σε ρόλο άτακτων καμαριέρων που «τιμωρούνται» από τους σωματοφύλακες της κυρίας. Γιατί τιμωρούνται; Επειδή πιάνονται επ΄ αυτοφώρω να κλέβουν τα κοσμήματα της πρωταγωνίστριας Μαριάννας!

Ντούβλη 2 by funked00

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution