Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Playmate 2011 η Ηρώ Λεγάκη! (video)



Τα  Playmate 2011, τα καυτά καλλιστεία της χρονιάς και ίσως και τα μοναδικά λόγω κρίσης, ανέδειξαν νικήτρια της χρονιάς την Ηρώ Λεγάκη. Η 20χρονη μελαχρινή, κόντρα στην απόλυτη σχεδόν κυριαρχία των ξανθών, κατάγεται από την Νάξο και την Κέρκυρα. και αναδείχθηκε νικήτρια τόσο από τις ψήφους του κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής.
Για τα υπόλοιπα βραβεία; Miss PlayboyTV αναδείχθηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα, αναπληρωματική Playmate η Ειρήνη Παλικισιάνου, Playgirl της χρονιάς η Εμινέ Γεσήρ και Super Star η Μίνα.Νταβιτουλιάνη.
Η Ηρώ έχει δύο μεγάλες αγάπες, την γυμναστική και τον χορό, με τον οποίο και ασχολείται επαγγελματικά. Μάλιστα, σε αυτές τις αγάπες οφείλει και το καλογυμνασμένο της κορμί...
Όσο για τα καλλιστεία γενικά και το πως κύλησε η βραδία όλα τα είχαμε: Μία εξαιρετική Στικούδη, τον Θάνο Πετρέλη στο τραγούδι και την πτώση ενός μοντέλου από την αρχή του σόου!
Διαγωνισμός ομορφιάς χωρίς ευτράπελα, γίνεται; Δεν γίνεται! Στην σκηνή προσγειώθηκε μία από τις 12 φιναλίστ των Playmate, που από στητή και καμαρωτή κατέληξε... στα τέσσερα!

Playmate 2011 η Ηρώ Λεγάκη και παρασκήνια

Την άτυχη στιγμή είχε η υποψήφια με τον αριθμό 1, η Έλενα Τσίκλου, λίγα λεπτά πριν την πρώτη γνωριμία της με το κοινό και την κριτική επιτροπή. Την ώρα που οι κοπέλες αποχωρούσαν από την σκηνή, η Έλενα παραπάτησε και έπεσε!

«Αυτά συμβαίνουν, δεν πειράζει! Τίποτα δεν μπορεί να κριθεί από μία άτυχη στιγμή», είπε στην Έλενα η Κατερίνα Στικούδη και κατέληξε χαριτολογώντας: «μπορεί να σου φέρει και γούρι, ποτέ δεν ξέρεις»!
Παλιές και νέες επιτυχίες του αφιέρωσε ο Θάνος Πετρέλης στις σέξι φιναλίστ των Playmate και το κοινό του διαγωνισμού!
Ντυμένος με μαύρο κουστούμι, ο Θάνος εμφανίστηκε στην σκηνή με το «Θέλω και τα Παθαίνω», το ένα από τα δύο να τραγούδια που του έγραψε ο Φοίβος.
Ο γνωστός τραγουδιστής συνέχισε με ένα medley με επιτυχίες του, διασκεδάζοντας τον κόσμο αλλά και βοηθώντας τα κορίτσια να χαλαρώσουν πριν ανακοινωθεί η νικήτρια του διαγωνισμού.





star(.gr)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution