Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Playmate 2011 : Αυτές είναι οι 12 υποψήφιες (video)


Αδύνατες και κορμάρες. Μελαχρινές, ξανθιές, αλλά και καστανές διεκδικούν τον τίτλο της Playmate. Φορώντας μόνο τα μαγιό τους θα δώσουν σκληρή μάχη στήθος με στήθος προκειμένου να κερδίσουν τον τίτλο και το πολυπόθητο στέμμα.
Ας δούμε όμως αναλυτικά το κάθε «λουλούδι» από το μπουκέτο των υπέροχων κοριτσιών, ξεκινώντας από τη μικρότερη (που είναι 18 ετών) μέχρι την πιο μεγάλη ηλικιακά (που μόλις έκλεισε τα 24).

Η νεαρότερη λοιπόν είναι η 18χρονη Κεφαλλονίτισσα Μαρίνα Λιναρδάτου, αθλήτρια στίβου και συλλέκτρια παπουτσιών. Η Τζένη Μαρτίνη είναι 19 χρόνων και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αισθητική και τη Διακοσμητική, ενώ η 20χρονη Ελενα Τσίκλου είναι αναπληρωματική Μις Γιανγκ 2008 και έχει διαπρέψει στην ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού.

Η Βάσω Βιλλέγας, 20 χρόνων, ήδη έχει κάνει τα πρώτα βήματά της στο μόντελινγκ και σπουδάζει κομμωτική. Οι συνομήλικές της Αφροδίτη Μπάρμπα είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ η Ηρώ Λεγάκη ανήκει στο χορευτικό team του club «Dream City» και σπουδάζει βρεφοκομία.

Εναν χρόνο μεγαλύτερή τους είναι η 21 ετών Νίνα Νταβιτουλιάνη, που είναι φοιτήτρια στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας στο Deree, αλλά και η συνομήλική της Ελευθερία Μητροπούλου, που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ από 14 ετών και έχει ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της στην αισθητική.

Ανεβαίνοντας ηλικιακά, συναντάμε δύο υπέροχες 22χρονες: τη φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Εμινέ Γεσίρ και τη Στεφανία Γκουρνέλου, φοιτήτρια Κοινωνιολογίας. Απόφοιτος Marketing του Deree College είναι η 22χρονη Ειρήνη Παλικισιάνου, ενώ η 24χρονη Ολίβια Κόβα είναι φοιτήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου Μόσχας και σπουδάζει Οικονομικά και Χειρισμό Βιομηχανίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

Τις ωραίες θα πρέπει να παρουσιάσει μία επίσης ωραία γυναίκα. Εκτός λοιπόν από τις διαγωνιζόμενες Playmate, υπήρχαν πολλές υποψήφιες και για την παρουσίαση. Τη θέση όμως πήρε η αστραφτερή Κατερίνα Στικούδη που θα είναι η οικοδέσποινα της βραδιάς, η οποία θα μεταδοθεί live την επόμενη Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 21.00, από το Star. Εκτός όμως από τα ωραία κορίτσια, παρουσιάστρια και διαγωνιζόμενες, θα απολαύσουμε και όμορφα τραγούδια από τον Θάνο Πετρέλη.





madata

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution