Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Έρχεται καύσωνας τις επόμενες ημέρες

Απότομα φαίνεται ότι μπήκε το καλοκαίρι φέτος, μια που είχαμε συνηθίσει τις δροσερές θερμοκρασίες και τις βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία σήμερα, Τρίτη, 7 Ιουνίου, αλλά και τις επόμενες μέρες, μέχρι και την Πέμπτη, θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, στηνότια Ελλάδα και στη νησιωτική χώρα, κυρίως στην Κρήτη, το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει στους 37 βαθμούς και σε ορισμένες περιοχές της Κρήτης, θα αγγίξει ακόμα και τους39 βαθμούς Κελσίου.

Ο συνδυασμός των υψηλών θερμοκρασιών με τα υψηλά επίπεδα υγρασίας, ενδέχεται να δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα και να προκαλέσει δυσφορία στους κατοίκους πολλών περιοχών της χώρας, κυρίως στανησιά, αλλά και στις παραθαλάσσιες περιοχές,  όπου οι τιμές της υγρασίας θα είναι αυξημένες.

Παρόλα αυτά, ο καιρός θα μας κάνει τη χάρη και δεν θα μας ταλαιπωρήσει πολύ αυτή τη φορά, αφού από την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας στη δυτική Ελλάδακαι τη Μακεδονία, όχι όμως και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, όπου το θερμόμετρο θα εξακολουθεί να δείχνει σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Από την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, πάντως θα αρχίσουν να πνέουν βοριάδες που θα φέρουνδροσιά και η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά σε όλη τη χώρα.
deltiokairou

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution