Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Γιος βουλευτή από την Πάτρα βρέθηκε νεκρός σε ρέμα στο Αίγιο


H είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Αχαϊας και όχι μόνο. Το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε αυλάκι στην περιοχή της Ακολης Αιγιαλείας.
Για δέκα ολόκληρες μέρες, η σορός 24χρονου φοιτητή βρισκόταν σε ρέμα έξω από το Αίγιο και κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Κανείς δεν τον αναζήτησε, ενώ το πτώμα του ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν Πακιστανό.

Η σορός ανήκει στον γιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από την Πάτρα και εντοπίστηκε εντελώς τυχαία από διερχόμενο άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος μπήκε μέσα στο ρέμα για την φυσική του ανάγκη και κατατρόμαξε, όταν ανακάλυψε ότι δίπλα του κείτονταν ένας νεκρός.
Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ιατροδικαστού κας Αγγελικής Τζιόλα, ο άνδρας πρέπει να βρισκόταν γύρω στις 10 μέρες μέσα στο ρέμα, έτσι ώστε ο προσδιορισμός βασικών στοιχείων για τον ίδιο να είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Aμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αιγίου, ενώ λίγες ώρες αργότερα με την βοήθεια της Πυροσβεστικής υπηρεσίας η σορός οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για την περαιτέρω νεκροψία-νεκροτομή.

Τα αίτια του θανάτου του 24χρονο φοιτητή παραμένουν άγνωστα. Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα filodimos ασφαλείς αστυνομικές πηγές, στην κατοχή του εκλιπόντος βρέθηκαν φάρμακα, ποσότητα των οποίων φαίνεται πως είχε καταναλώσει ο ίδιος με σκοπό να αυτοκτονήσει.
Star

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution