Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Πετσάλνικος


Λίγο μετά τις 14:35 εισήχθη στην πανεπιστημιακή πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου νοσημάτων θώρακος «Σωτηρία» ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και πέντε ημέρες από υψηλό πυρετό και πνευμονία.

Αυτή την ώρα, ο κ. Πετσάλνικος εξετάζεται από τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι θα αξιολογήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Νωρίτερα, στρατιωτικό αεροσκάφος C-27 έφθασε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, μεταφέροντας τον κ. Πετσάλνικο από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου είχε εισαχθεί από τις 15:50 το απόγευμα της Κυριακής. Οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν την άμεση διακομιδή του στην Αθήνα, η οποία πραγματοποιήθηκε με συντονισμένη επιχείρηση του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, ο πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε στις 15:50 το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, ο οποίος τον ταλαιπωρούσε εδώ και πέντε ημέρες.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι πάσχει από πνευμονία τύπου Α’ με συνοδό υποξυγοναιμία. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για νοσηλεία στην πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική κρίθηκε απαραίτητη, επειδή η κλινική του εικόνα δεν βελτιώθηκε μέχρι και σήμερα το πρωί.
Zougla

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution