Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Συγκίνησε η "ειδική αποστολή στην Ηλεία" με τον Σπύρο Σούλη


Μετά από αρκετές περιπέτειες η δεκαπενταμελής οικογένεια Διαμαντοπούλου μπήκε «Με το δεξί» στο καινούργιο σπίτι της. Τα δάκρυα χαράς πλημμύρισαν τα μάτια της ηρωίδας μάνας μόλις είδε πως ο Σπύρος Σούλης και ο ΑΝΤ1 της προσφέρουν ένα ασφαλές σπίτι για τα παιδιά της.

Ενα πραγματικό παλάτι έχτισε ο Σπύρος Σούλης για την οικογένεια Διαμαντοπούλου. Οπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής του ΑΝΤ1, η «ειδική αποστολή στην Ηλεία» στέφθηκε με πλήρη επιτυχία.

Τα δάκρυα και η συγκίνηση των ενηλίκων, αλλά και οι ζητωκραυγές και τα επιφωνήματα θαυμασμού από τα παιδιά απέδειξαν πως ο στόχος επιτεύχθηκε πλήρως. Στη δίωρη εκπομπή παρακολουθήσαμε τους αγώνες και τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν περισσότερα από 200 άτομα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Σπύρου Σούλη.

Ολοι μαζί γκρέμισαν και στη συνέχεια έχτισαν το σπίτι που θα μπορέσει πλέον να στεγάσει τα όνειρα των παιδιών. Αλλωστε, τα υπνοδωμάτιά τους βασίστηκαν στις ζωγραφιές που είχαν κάνει και έστειλαν στον Σπύρο Σούλη. Ο αρχιτέκτονας μαζί με την ομάδα του κατασκεύασε το κτίριο με ειδικές θερμομονωτικές και ανακλαστικές θερμοπροσόψεις ώστε να μπορεί η οικογένεια να απολαμβάνει προς όφελός της τις δυνατότητες της φύσης.

Και όσο αυτοί εργάζονταν σκληρά για να φέρουν εις πέρας την «ειδική αποστολή στην Ηλεία», ο Κωνσταντίνος και η Μαρία Διαμαντοπούλου απολάμβαναν τη φιλοξενία του ΑΝΤ1 στην Πάτρα. Η μητέρα παρακολούθησε για πρώτη φορά κινηματογράφο και τα παιδιά έπαιξαν σε παιδότοπο περιμένοντας να περάσουν οι μέρες και να μπουν «Με το δεξί» στο σπίτι τους. Μετά από έξι μέρες τούς παραδόθηκε όχι μόνο ένα πολύ ωραίο σπίτι, αλλά και ό,τι χρειάζεται για να περάσουν αυτοί καλά. Βλέπετε, κάποια πράγματα δεν συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια.

Αρκεί να ευαισθητοποιηθούν οι κατάλληλοοι άνθρωποι για να «χτίσουν» ένα παραμύθι...

- Πριν από μήνες, ένα δωμάτιο στο κατεστραμμένο από τους σεισμούς σπίτι της οικογένειας Διαμαντοπούλου στη Βλάμη Ηλείας άρπαξε φωτιά. Μέσα σε αυτό εγκλωβίστηκαν τρία από τα εννέα τότε παιδιά της οικογένειας.

Η μητέρα τους Μαρία, εγκυμονούσα στο δέκατο παιδί της, όρμησε στις φλόγες και τα έβγαλε. Η ιστορία της ηρωίδας, την οποία δημοσιοποίησε η «Espresso», ευαισθητοποίησε τον Σπύρο Σούλη και τον ΑΝΤ1 που πραγματοποίησαν κολοσσιαία αποστολή και έχτισαν το σπίτι όπου θα κατοικήσουν ο Κωνσταντίνος και η Μαρία μαζί με τα δέκα παιδιά τους, τον παππού και τις δύο γιαγιάδες.
Espressonews

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution