Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή 24 Ιουνίου από την ΔΕΗ : Κϊνδυνος μπλακ άουτ


Η ΔΕΗ ΑΕ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, θα είναι μεγαλύτερες σε διάρκεια οι περικοπές ρεύματος, λόγω του αυξημένου ποσοστού του ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της που είναι εκτός λειτουργίας σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.
Πιο συγκεκριμένα, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ για πέμπτη συνεχή ημέρα, τέθηκαν εκτός λειτουργίας επιπρόσθετα 3 θερμικές μονάδες συνολικής ισχύος 750 MW και μία μονάδα λόγω βλάβης καθαρής ισχύος 270 MW.
Η ΔΕΗ απευθύνει έκκληση προς όλους τους καταναλωτές να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων, ανελκυστήρων κλπ, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:00.

Κατόπιν των ανωτέρω:
•    Η ΔΕΗ είναι σε συνεχή συνεργασία με το Διαχειριστή του Συστήματος (ΔΕΣΜΗΕ), από τον οποίο και περιμένει σχετική εντολή για την έκταση των περικοπών ρεύματος που θα πραγματοποιηθούν στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα).
•    Η Επιχείρηση έχει καταρτίσει και θα ανακοινώσει μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα Πρόγραμμα για την πραγματοποίηση εκ περιτροπής περικοπών ρεύματος στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα) που θα είναι, πιθανότατα, μεγαλύτερες σε διάρκεια σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες: από τις  11:00 – 16:00.
•    Επίσης, θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής στην Κρήτη (από 20:30 έως 22:00) και στη Ρόδο (από 19:30 έως και 22:00).

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution