Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 15 Ιουνίου


Αποφασισμένα να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους για όλο το επόμενο διάστημα, δηλώνουν τα συνδικάτα, αντιδρώντας στη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2011-2015.

Οι εκτελεστικές επιτροπές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, σε κοινή τους συνεδρίαση την Παρασκευή, αποφάσισαν ότι εκτός από την 24ωρη γενική απεργία για το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τετάρτη 15 Ιουνίου, η οποία έχει ήδη εξαγγελθεί, θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα στις 21 Ιουνίου, ημέρα πανευρωπαϊκής δράσης των συνδικάτων.

Παράλληλα, προγραμματίζονται απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις κατά τη συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Ο τόπος ο χρόνος και η μορφή των κινητοποιήσεων, θα αποφασισθούν τις επόμενες ημέρες, από τα όργανα των τριτοβάθμιων οργανώσεων.

Για το σκοπό αυτό συνεδριάζει την Παρασκευή 17 Ιουνίου η Ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ
Στις κινητοποιήσεις παίρνουν μέρος πολλοί κλάδοι εργαζομένων.
Με 24ωρη απεργία συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Προβλήματα θα υπάρξουν και στις πτήσεις καθώς στην κινητοποίηση συμμετέχουν με 24ωρη απεργία και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού ενώ τα πλοία θα είναι όλο το 24ωρο δεμένα λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution