Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μιχάλης Ταμήλος: Θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα; (video)

Άφωνοι έμειναν οι συνάδελφοι του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Υποεπιτροπής υδατικών πόρων στη Βουλή, έδειξε εντόνως τη δυσφορία του για την επιτροπή.
Όπως τόνισε ο κ. Ταμήλος, δεν είναι αμειβόμενη, ενώ συνέχισε λέγοντας πως "δεν είναι εδώ πανεπιστήμιο να μάθουμε εμείς τι συμβαίνει στο περιβάλλον! Δεν θα καθίσω να μάθω! Όποιος ξέρει, ξέρει... Να καθίσουμε να κάνουμε επιστημονική ανάλυση;".
Για την συγκεκριμένη επιτροπή, οι βουλευτές πληρώνονται μόνο τη μία συνεδρίαση τον μήνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό που θα προκύψουν αλλά φαίνεται πως δεν αρκεί αυτό για τον κ. Ταμήλο ο οποίος έσπευσε να πει στους συναδέλφους του πως "πάνω από μια φορά το μήνα δεν έχει νόημα να βρεθούμε".
"Θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα;" αναρωτήθηκε.
Μάλιστα ενώ πέρναγε η ώρα ο κ. Ταμήλος φαίνεται πως είχε σημαντικότερα πράγματα να κάνει καθώς είπε:  "Να τελειώνουμε καμιά φορά!".
Ο Βουλευτής της Ν.Δ μιλώντας νωρίτερα στο real.gr επέμεινε στις δηλώσεις του, λέγοντας : "Δεν είναι δουλειά του βουλευτή να είναι στις επιτροπές και στη Βουλή όλη μέρα και να χάνει ώρες ολόκληρες. Δουλειά του βουλευτή είναι να βρίσκεται στα Υπουργεία και να προωθεί τα αιτήματα του νομού του".
Παράλληλα, κ. Ταμήλος υποστηρίζει ότι οι υποεπιτροπές έχουν "βοηθητικό χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν παράγεται ουσιαστικό έργο και καθόμαστε 4 ½ ώρες χωρίς να βγαίνει τίποτα". Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο βουλευτής έχει ήδη κάνει πρόταση στον πρόεδρο της Βουλής να "μειωθεί ο αριθμός των κοινοβουλευτικών επιτροπών" καθώς αυτές δεν είναι πάντα "αποτελεσματικές".



-->

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution