Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πέταξαν νεράτζια στον Γιώργο Νταλάρα (βίντεο)

Επανάληψη σκηνικού είχαμε απόψε στη Δάφνη, όπου ο Γιώργος Νταλάρας πήγε να τραγουδήσει σε συναυλία για αναξιοπαθούντες. Πριν από λίγες ημέρες, o Γιώργος Νταλάρας είχε δεχθεί επίθεση με γιαούρτια στο Ίλιον.

Ο τραγουδιστής είχε πει ότι δεν πτοείται και θα συνεχίσει τραγουδώντας σε κλειστό χώρο στη Δάφνη. Παρά τις δυνάμεις της αστυνομίας που υπήρχαν μέσα στο χώρο της συναυλίας, αλλά και έξω ομάδα θεατών άρχισε να πετά νεράντζια προς τον τραγουδιστή, ενώ ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες.

Κάποιοι ανήρτησαν και πανό με υβριστικά σχόλια για τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ έκαναν και άσεμνες χειρονομίες. Ο τραγουδιστής προσπάθησε να τους ηρεμήσει κράτησε μάλιστα στα χέρια του ένα νεράντζι, προσπαθώντας να μην δώσει συνέχεια στο περιστατικό και ευχαρίστησε τους πάντες. «Τους καταλαβαίνω», είχε χαρακτηριστικά για να δείξει κατανόηση σε όσους τον αποδοκίμαζαν.

Εκείνοι όμως συνέχισαν τις αποδοκιμασίες. Κάποια στιγμή δεν έλειψε και η ένταση, ανάμεσα σε αυτούς που είχαν πάει στο κλειστό Γυμναστήριο για να αποδοκιμάσουν και σε αυτούς που είχαν πάει για να δουν και να ακούσουν τον Γιώργο Νταλάρα από κοντά.

Κάποιοι από τους θεατές πέταξαν μάλιστα και νερά στην ασφάλεια του γηπέδου. Η ένταση και η φορτισμένη ατμόσφαιρα συνεχίστηκε μέχρι αργά. Όσο για τον Γιώργο Νταλάρα, -αν και κρυωμένος τις τελευταίες ημέρες- λέει ότι θα συνεχίσει τις συναυλίες και δεν θα τον σταματήσει τίποτα.

Δείτε το βίντεο...





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution