Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα της Bild!

Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, η εφημερίδα Bild, επιτίθεται με χυδαίες εκφράσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς,  όχι μόνο κατά του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, αλλά και κατά του προέδρου της Δημοκρατίας, τον οποίο επιμένει να αποκαλεί «82χρονο»!!!

«Κομμουνιστές, αντισημίτες, ημι-εγκληματίες: Θα κυβερνήσουν σύντομα την Ελλάδα αυτοί οι ακραίοι; Μετά τις εκλογές του Απριλίου απειλείται πολιτική κατολίσθηση. Ο Έλληνας Πρόεδρος επιτέθηκε στον Σόιμπλε. Οι Έλληνες κρατούν την Ευρώπη γαντζωμένη», αναφέρει η εφημερίδα.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στις επιστολές Παπανδρέου- Σαμαρά, διερωτάται όμως αν θα είναι αυτοί που θα κυβερνήσουν μετά τις εκλογές, αφού όπως σημειώνει «το ΠΑΣΟΚ, στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις βρίσκεται μόλις στο 8%». Ταυτόχρονα εξαπολύει πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα και της Άλεκας Παπαρήγα:

«ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:

Ο Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης του ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος “ΣΥΡΙΖΑ”, στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς. Κατηγορείται ότι είναι κι αυτός μέλος τους και ότι χρηματοδοτεί τις ομάδες τους.

…Οι Έλληνες Κομμουνιστές είναι ακόμη πιο ακραίοι!...
…Και η ηγέτιδα των Κομμουνιστών, Αλέκα Παπαρήγα, επιτίθεται ειδικά στη Γερμανία.»

Αλλά και ο ΛΑΟΣ, δεν ξεφεύγει από τα βέλη της Bild:

«Το κόμμα ΛΑΟΣ του αντισημίτη αγκιτάτορα Γιώργου Καρατζαφέρη… ενεπλάκη πρόσφατα στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας…  Ακόμη και οι φασίστες που κυνηγούν στην πόλη τους μετανάστες, έχουν πιθανότητες να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο.»

Και η Bild δεν σταματά εδώ, αφού αναλαμβάνει να δώσει απάντηση στα όσα είπε ο Κάρολος Παπούλιας, για τον Β. Σόιμπλε με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γερμανού ΥΠΟΙΚ.

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ

Αυτή η πολιτική αβεβαιότητα ανησύχησε το Βερολίνο. Ο υπουργός οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε: “Ποιός θα διασφάλισει ότι η Ελλάδα θα τηρήσει αυτά που τώρα συμφωνήσαμε;”

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του Έλληνα Πρόεδρου, Κάρολου Παπούλια (82 ετών): “Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο κ. Σόιμπλε προσέβαλε τη χώρα μου! Ποιός είναι ο κ. Σόιμπλε που προσβάλει την Ελλάδα;”

"Ποιοί είναι οι Ολλανδοί; Ποιοί είναι οι Φινλανδοί;", προσέθεσε ο 82χρονος, κατά τη διάρκεια γεύματος με τον υπουργό Άμυνας και κορυφαίους στρατιωτικούς αξιωματούχους...

…Στην ελληνική κοινωνία μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για τις γερμανικές απαιτήσεις. Οι διαδηλωτές έκαψαν ήδη γερμανικές σημαίες δημοσίευσαν φωτογραφία της Καγκελαρίου Μέρκελ με ναζιστική στολή.", καταλήγει το δημοσίευμα της Bild.

Star  

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution