Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Χτύπησαν και πάλι οι Anonymous το υπ. Δικαιοσύνης

Την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης «χτύπησαν» τη νύχτα οι Anonymous ζητώντας ν’ αφεθούν ελεύθεροι οι μαθητές Λυκείου που συνελήφθησαν ως οι δράστες ανάλογης επίθεσης που έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Στο νέο μήνυμά τους οι Anonymous ανέφεραν ότι οι μαθητές δεν έχουν σχέση με το προηγούμενο γεγονός και εξέφρασαν την εναντίωσή τους στην κυβέρνηση για τον τρόπο που επιχειρεί ν’ αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση.   

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την προηγούμενη επίθεση στις 2 Φεβρουαρίου είχαν οργανώσει τρεις μαθητές, οι οποίοι φέρεται ότι έδρασαν για λογαριασμό της G.H.S. (Greek Hacking Scene), εκπροσωπώντας την οργάνωση Anonymous.

Στο νέο μήνυμά τους οι Anonymous ανέφεραν ότι «Τα παιδιά της G.H.S δεν είχαν να κάνουν κάτι με το site αυτό. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! Κάνατε μεγάλο λάθος, αυτό έγινε από τους Αnonymous και όχι από τα παιδιά της G.H.S».

Στη συνέχεια απευθύνονταν στους «Πολίτες της Ελλάδας», σημειώνοντας ότι «Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνησή σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας».

Περιέγραφαν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που οδηγεί τους πολίτες «όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση» ενώ έκαναν επίθεση στη «μη εκλεγμένη από το λαό» κυβέρνηση που έγινε αιτία για να «πεθάνει η Δημοκρατία στην Ελλάδα».

Οι Anonymous πρόσθεταν ότι είναι πάρα πολλοί («ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous») και για έναν που θα συλλαμβάνεται «θα ξεπηδάνε άλλοι τρεις» ενώ απείλησαν με επιθέσεις στα συστήματα εφοριών, «διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών», τα οποία τους «επιβλήθηκαν φασιστικά».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution