Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χωμενίδης: Τι απαντά σε αυτούς που τον "αυτοκτόνησαν"

Έζησε μια μακάβρια περιπέτεια ... Ο ανυποψίαστος συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης ξαφνικά χθες το μεσημέρι έγινε δέκτης τηλεφώνων  δικών του ανθρώπων, οι οποίοι ζητούσαν να μάθουν αν είναι καλά.
Σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΝΕΑ" αν και ξαφνιασμένος διαβεβαίωσε τoυς δικού τους ανθρώπους, ότι χαίρει άκρας υγείας.
"Ναι, ζω", απαντούσε σαστισμένος  καθώς πληροφορήθηκε ότι είχε κυκλοφορήσει στο Ιντερνετ η είδηση ότι αυτοκτόνησε. Μια πληροφορία που αναρτήθηκε σε εκατοντάδες μπλογκ και αναπαρήχθη από ενημερωτική ιστοσελίδα και ιστότοπο εφημερίδας.
Για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία, το blog που αρχικά μετέδωσε την είδηση επικαλούνταν αστυνομικές πηγές και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ είχε και (φανταστική) τηλεφωνική δήλωση του Δημήτρη Φύσσα, "φίλου και συνεργάτη του Χωμενίδη στην "Athens Voice"" ο οποίος έλεγε για τον συγγραφέα: "Φαινόταν στενοχωρημένος, όμως δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο".
Πλέον ο Χρήστος Χωμενίοδης δηλώνει αμείλικτος , με όσους αβιάστα και χωρίς να κάνουν τον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί του ή με τους οικείους του,  για να διασταυρώσουν μια τέτοια είδηση πριν τη μεταδώσουν.
"Θα τους κυνηγήσω" Θα κυνηγήσω το θέμα δικαστικά για να μη συμβεί το ίδιο σε άλλον", λέει στα "ΝΕΑ", ο Χωμενίδης.
"Σκεφτείτε η κόρη μου να ήταν πιο μεγάλη και να μάθαινε στο σχολείο αυτήν την είδηση".
Όπως παρατηρεί, εδώ και εβδομάδες είχε στοχοποιηθεί από μία ανάρτησή του στο facebook σχετικά με τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Εκεί έγραφε μεταξύ άλλων για την καπήλευση του ονόματος και της προσωπικότητας του Γρηγορόπουλου από όσους ήθελαν να κάνουν "τη δική τους επανάσταση". "Ακολούθησε οχετός ύβρεων στη σελίδα μου. Κάποιος έγραψε "έρχονται κρεμάλες"", λέει ο συγγραφέας.
   

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution