Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Σκότωσε την κοπέλα του και την πέταξε στη λίμνη

Άγριο έγκλημα διαπράχτηκε  στην Καστοριά, με θύμα μια 22χρονη κοπέλα, φοιτήτρια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και πιο συγκεκριμένα σε σχολή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας από το 2009.
Το θύμα έφερε τουλάχιστον δέκα χτυπήματα στην καρδιά από κρητικό μαχαίρι και ένα τραύμα στο λαιμό.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, το έγκλημα έγινε μέσα σε αυτοκίνητο και αμέσως μετά ο δράστης έριξε το πτώμα της άτυχης κοπέλας στην λίμνη, όπου υπήρχαν ακόμα καρφωμένα το κατσαβίδι και το μαχαίρι.
Η 22χρονη ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Καστοριά, ωστόσο είχε καταγωγή από την Κέρκυρα.
Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν στο άκουσμα της είδησης, ενώ έχουν σπεύσει να καταθέσουν υπέρ της αθωότητας του θύματος, καθώς επρόκειτο "για μία ήσυχη κοπέλα που ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή για σχόλια".
Ο δράστης έχει συλληφθεί στο Κιλκίς, όπου η αστυνομία τυχαία τον σταμάτησε για έλεγχο - ίσως και για υπερβολική ταχύτητα - και εντόπισε στο κάθισμα ίχνη από αίματα και τρίχες από μαλλιά.
Αμέσως ο φερόμενος δράστης (κάτοικος Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια) ομολόγησε τη δολοφονία της κοπέλας, ενώ είπε ότι ήταν ζευγάρι για ένα χρόνο.
Μάλιστα, ο δράστης φαίνεται ότι μετά την αποτρόπαια πράξη του, αποχαιρέτησε τη γυναίκα της ζωής του, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, λέγοντας: "Λυπάμαι και συγγνώμη… ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει… σε αγάπησα… σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!
Ένα ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα έως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου! Άλλωστε 1 χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του… Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου)".

 Οι άνδρες της αστυνομίας προσπαθούν να κατανοήσουν τα πραγματικά αίτια της στυγερής δολοφονίας, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φίλων, επρόκειτο για ένα "αγαπημένο ζευγάρι", ενώ στον προσωπικό λογαριασμό του νεαρού δολοφόνου, έχουν ήδη καταθέσει σχόλια σοκαρισμένοι πολίτες που ενημερώθηκαν για τον άτυχο χαμό της 22χρονης από την Κέρκυρα.

  

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution