Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί μπήκε στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος

Καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών και μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ φαίνεται πως ήταν η αφορμή να έρθουν στα χέρια ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος και ο συνεργάτης του, Ευάγγελος Κυριακίδης, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της «Παραμυθοχώρας».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σπίθα για να ξεσπάσει ο καβγάς δόθηκε όταν ο δήμαρχος ζήτησε από τον συνεργάτη του τα κλειδιά του χριστουγεννιάτικου χώρου του Δήμου Στυλίδας ώστε να διαπιστώσει αν οι καταγγελίες είναι βάσιμες.

Ο κ. Κυριακίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε να παραδώσει τα κλειδιά και οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο όπου παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα.

«Δεν πίστευα στα αφτιά μου»

Ο κ. Γκλέτσος επισημαίνει ότι οι καταγγελίες ήταν πολυάριθμες και προέρχονταν κυρίως από γονείς οι οποίοι αγωνιούσαν για τις δραστηριότητες που λάμβαναν χώρα εντός του χριστουγεννιάτικου χώρου, υπογραμμίζοντας ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να προστατέψει τα παιδιά.

Αναφερόμενος στην «Παραμυθοχώρα» τονίζει ότι στο συγκεκριμένο μέρος γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών και μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ σημειώνοντας ότι παρ’ όλο που αρκετοί γνώριζαν, σιωπούσαν…

«Είναι πολύ ευαίσθητα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με παιδιά. Υπήρξαν καταγγελίες για ναρκωτικά από γονείς. Οι καταγγελίες έκαναν λόγο για κάποιους που ήταν εκεί μέσα. Με χτύπησαν και με έστειλαν στην εντατική», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η Στυλίδα θα καθαρίσει»

Παράλληλα, δηλώνει ότι από τι στιγμή που θα βγει από το νοσοκομείο θα βρίσκεται στη «Παραμυθοχώρα» καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας της ώστε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση και να διασφαλίσει ότι δεν θα επαναληφθούν τέτοιου είδους περιστατικά.

«Η Στυλίδα θα καθαρίσει από όλα τα αποστήματα. Είτε λέγονται πολιτικά είτε αλήτες. Η Στυλίδα θα καθαρίσει. Τα 2,5 χρόνια που μου μένουνε θα την καθαρίσω» καταλήγει.

Τι λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

H zougla.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, κ. Βασίλη Αγγουρά, ο οποίος δήλωσε ότι ο κ. Γκλέτσος μετά την είσοδο του στο νοσοκομείο και το πέρας των εξετάσεων, παρουσίασε μια μικρή καρδιακή αρρυθμία και λόγω του ιστορικού του αποφασίστηκε να παρακολουθηθεί για μία μέρα στην καρδιολογική κλινική ενώ αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο.

Καλή εικόνα φαίνεται να παρουσιάζει και ο κ. Κυριακίδης ο οποίος νοσηλεύεται στην βραχεία νοσηλεία του νοσοκομείου και όπως όλα δείχνουν αύριο θα μπορέσει να επιστρέψει σπίτι του.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution