Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στο χειρουργείο η Γωγώ Φαρμάκη

Μια κακή ανάμνηση είναι πλέον για τη Γωγώ Φαρμάκη η πρόσφατη περιπέτειά της. Η πορεία της υγείας της είναι εξαιρετική, ενώ σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να της αφαιρεθεί η σφαίρα που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή!
Η μικρότερη αδελφή της Ολγας Φαρμάκη, που πυροβολήθηκε στη βουβωνική χώρα όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του Αλέξανδρου Αγγλούπα, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία της και πολύ σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Η γλυκιά κοπέλα είναι πολύ καλά και ψυχολογικά και όπως φανερώνει και το μήνυμα που έστειλε στα φιλαράκια της στο Facebook, ανυπομονεί να βρεθεί κοντά τους.
«Μια γλυκιά καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μου... Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” για τα υπέροχα μηνύματά σας, αλλά και για το αίμα που δώσατε... Ο,τι και να πω είναι λίγο, σήμερα είναι η πρώτη μέρα που κατάφερα, έστω και λίγο, να μπω εδώ, απλά για να σας στείλω πολλά, πολλά, πολλά φιλάκια. Σας αγαπάω και σύντομα θα τα πούμε από κοντά! Μη μου κρατήσετε κακία που δεν μπορώ να σας δω στο νοσοκομείο, αλλά κάνω συνέχεια θεραπείες».
Η Γωγώ τις τελευταίες μέρες περπατά και κάνει φυσικοθεραπείες, ενώ σήμερα υποβλήθηκε ξανά σε μικρή χειρουργική επέμβαση προκειμένου οι γιατροί να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το σώμα της.
«Χθες κάναμε μια ακτινογραφία και σήμερα της αφαιρέσαμε τη σφαίρα. Το χειρουργείο έγινε με τοπική αναισθησία και εκτιμώ πως η Γωγώ πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε στην «Espresso» ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής Στάθης Τσοχαταρίδης. Οι θεράποντες ιατροί μιλούν για «θαύμα» αφού η περίπτωσή της ήταν αρκετά δύσκολη.
Η Γωγώ όμως βγήκε νικήτρια από τη μεγάλη περιπέτεια. Η οικογένειά της βρίσκεται καθημερινά δίπλα της και την εμψυχώνει για να συνέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να συνεχίσει τη ζωή της. Και η αδελφή της Ολγα ανυπομονεί να βγει η Γωγώ από το νοσοκομείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν το ταξίδι στην Αμερική που προγραμμάτιζαν πριν από την περιπέτειά τους.

Espressonews


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution