Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πλάτωνας Καπρίδης: Τραγικός θάνατος για τον μπασίστα του Μύρωνα Στρατή


Ο νεαρός μπασίστας Πλάτωνας Καπρίδης, σκοτώθηκε στο γύρισμα βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή σε δύο εγκαταλελειμένα εργοστάσια στην Ελευσίνα.
Ο θάνατος του 31χρονου μουσικού ήταν ακαριαίος, όταν έπεσε στο έδαφος από την οροφή του ενος εργοστασίου για να φωτογραφίσει το άλλο εγκαταλελειμμένου εργοστασίο.
Ο Πλάτωνας Καπρίδης είχε πάει χθες το βράδυ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να κάνει το λεγόμενο reperage, δηλαδή να προετοιμάσει το γύρισμα για το νέο βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή με τον οποίο συνεργάζεται αρκετά χρόνια.

Ο νεαρός μπασίστας ανέβηκε στην οροφή του ενος εργοστασίου για να φωτογραφίσει το άλλο που βρίσκεται απέναντι Όμως υποχώρησε η οροφη και έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.
Έχασε τον έλεγχο, και έπεσε στο κενό από ύψος πέντε μέτρων και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Παρόλο που το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως, δεν ήταν δυνατόν να σωθεί, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.
Ακόμα δεν μπορούν να  πιστέψουν  τόσο οι δικοί του άνθρωποι   όσο και οι στενοί φίλοι του, το χαμό του 31χρονου μπασίστα, που βρήκε χθες τη νύχτα τραγικό θάνατο σε εγκαταλελειμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution