Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας.Δείτε live εικόνα από το Σύνταγμα

Κλειστοί είναι αυτή την ώρα οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας των συλλαλητηρίων των συνδικάτων που αντιδρούν στην εργασιακή εφεδρεία και στα μέτρα της κυβέρνησης.

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε από την Ομόνοια η πορεία του ΠΑΜΕ (7.000 άτομα) με προορισμό τη Βουλή, ενώ από την πλατεία Κλαυθμώνος ξεκίνησε η πορεία της ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ (6.000 άτομα).

Πριν από λίγη ώρα, 12:30, η αστυνομία έστησε τον σιδερένιο φράχτη, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.
Ώρα: 12:40 Σύνταγμα - Την ώρα που οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ βρίσκονταν έξω από την Βουλή και φώναζαν συνθήματα για τα σκληρά μέτρα, οι διαδηλωτές της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ περίμεναν στην Σταδίου, προκειμένου… να μην συναντηθούν οι δύο πορείες!
Κλειστό παραμένει το κέντρο κοντά στην Σταδίου, ενώ σταδιακά ανοίγουν οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια και προς την Πανεπιστημίου.
12.30 Στο Σύνταγμα πλησιάζει η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Στο σημείο παραμένουν μέλη του ΠΑΜΕ

12.20 Στην Πλατεία Συντάγματος, επί της οδού Αμαλίας έχουν φθασει τα μέλη του ΠΑΜΕ. Σε λίγοπ ξεκινάει η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ
12.00 Μέσω της οδού Πανεπιστημίου οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ κατευθύνονται στην Πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή. Σε εξέλιξη είναι οι ομιλίες στη συγκέντρωση χιλιάδων εργαζομένων στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ραντεβού δίνουν αυτή την ώρα μαθητές, φοιτητές, δάσκαλοι και καθηγητές στα Προπύλαια.


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution