Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Δολοφόνησαν το νεαρό που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη(video)


Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του 23χρονου Κωστή Πολύζου, που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο στη Σιάτιστα. Η εξέταση DNA, η οποία έγινε σε πτώμα που βρέθηκε θαμμένο σε κτήμα στη θέση Πασά Γεφύρι, επιβεβαίωσε τα πιο εφιαλτικά σενάρια. Πρόκειται όντως για το νεαρό, καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ το γενετικό υλικό ταιριάζει σε ποσοστό 99,99% με της μητέρας του.

Αίσθηση και πολλά ερωτήματα προκαλεί το γεγονός, ότι το θύμα βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι που ανήκει στον πατριό του νεαρού. Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στα σύνορα των νομών Κοζάνης και Γρεβενών, κοντά στη Σιάτιστα οπου διέμενε ο Κωστής Πολύζος με την οικογένειά του. Το πτώμα ανακάλυψε τυχαία ένας κυνηγός στις 25 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ειδοποίησε τις αρχές μία ημέρα μετά.

Η μητέρα και ο πατριός του νεαρού, πριν την ταυτοποίηση είχαν δηλώσει στο «Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε κάνει έρευνες για την εξαφάνιση: «Ευχόμαστε να μην είναι το παιδί μας και περιμένουμε από την αστυνομία τα νεότερα. Μας παραξενεύει το γεγονός, ότι το πτώμα βρέθηκε κοντά σε ένα κτήμα που διατηρούμε σαν οικογένεια και έχουμε εκεί τα μελίσσια μας».

Σύμφωνα με τον μικρότερο αδελφό του Κωστή Πολύζου, τη νύχτα πριν εξαφανιστούν τα ίχνη του, έβρεχε καταρρακτωδώς. Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω απ' το σπίτι της οικογένειας τους. Ο Κωστής μιλούσε και γελούσε με τον άγνωστο οδηγό, πήρε απ' το σπίτι μια ομπρέλα και βγήκε για λίγο, με σκοπό να επιστρέψει. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ. Έτσι, πυκνό μυστήριο δείχνει να καλύπτει 

την υπόθεση, το κουβάρι της οποίας καλούνται πλέον να ξετυλίξουν οι αρχές ασφαλείας...

Star


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution