Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ 3-1 (βίντεο με τα γκολ)

Έτσι νικάνε αυτοί που σας χρωστάνε!

Ό,τι δεν καταφέρνουν οι Έλληνες πολιτικοί, που αδυνατούν να ορθώσουν ανάστημα στους Ευρωπαίους ηγέτες, το κατάφερε ο Ολυμπιακός κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 της Ντόρτμουντ στο «Καραϊσκάκη», καταθέτοντας εγγυήσεις πως αξίζουν να βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Χολέμπας (8’), Τζεμπούρ (40’) και Μοδέστο (78’) τα γκολ της νίκης. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λεβαντόφσκι (26’).

Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου η Άρσεναλ νίκησε 1-0 τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Αν τα ίδια αποτελέσματα επαναληφθούν την επόμενη αγωνιστική (αλλάζουν οι έδρες), τότε οι Πειραιώτες θα έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν σε πρόκριση στον επόμενο γύρο, ιδιαίτερα αν πετύχουν αδιάφορους τους Άγγλους την τελευταία αγωνιστική.

Βαθμολογία:

Άρσεναλ 7
Μαρσέιγ 6
Ολυμπιακός 3
Ντόρτμουντ 1

Επόμενη αγωνιστική (1/11):

Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Μαρσέιγ

Πώς έπαιξαν:

Από τη στιγμή που ο Μανιάτης κρίθηκε ανέτοιμος να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, η ενδεκάδα που επέλεξε ο Βαλβέρδε ήταν ορθολογική με τον Μακούν να παίρνει φανέλα βασικού και τον Χολέμπας να «ανεβαίνει» στα χαφ.

Έτσι, λοιπόν, στο 4-4-1-1 τερματοφύλακας ήταν ο Κοστάντσο, αριστερά στην άμυνα ο Μαρκάνο, δεξιά ο Μοδέστο, στο κέντρο ο Μέλμπεργκ με τον Παπαδόπουλο, μπροστά στα χαφ ο Ορμπάιθ με τον Μακούν, στα άκρα οι Χολέμπας, Μιραλάς, με τον Ιμπαγάσα να οργανώνει και τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη ο Γιούργκεν Κλοπ για την Ντόρτμουντ. Κατά συνέπεια οι Γερμανοί παρατάχθηκαν με τερματοφύλακα τον Βάιντενφελντερ, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς και Σμέλτσερ, στα χαφ τους Μπέντερ - Γκουντογκάν, πιο μπροστά τους Γκέτσε, Καγκάουα, Πέρισιτς με εντολή να αλλάζουν συχνά 

θέσεις και προωθημένο τον Λεβαντόφσκι.


szólj hozzá: Ol3-1Bo-Hd
sport-fm



Published on October 19, 2011 by   ·   No Comments
1-0

1-1

2-1

3-1

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution