Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς Τετάρτη 19/10/2011 και Πέμπτη 20/10/2011

Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αύριο και την Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Την Τετάρτη και την Πέμπτη το μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και τις δύο ημέρες, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Στον ΗΣΑΠ, την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 10 το πρωί και από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Την Πέμπτη, θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας μέχρι τις 9 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ την Τετάρτη θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 8 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας, ενώ την Πέμπτη θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί.

Χωρίς τρένα και προαστιακό από σήμερα και για τρεις μέρες θα παραμείνει ολόκληρη η χώρα. 

Ακόμη, αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη δεν θα κυκλοφορούν ταξί, φορτηγά και βυτιοφόρα. 

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να μείνουν κλειστά και τα αεροδρόμια.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution