Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Δεν υποχωρούν από τις θέσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί


Στην τρίτη εβδομάδα κινητοποιήσεων μπαίνουν σήμερα οι αυτοκινητιστές ταξί που συνεχίζουν την απεργία τους και τις ποικίλες δράσεις τους σε όλη την Ελλάδα ζητώντας νέα συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Γιάννη Ραγκούση. 

Από νωρίς το πρωί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πελοπόννησο οι απεργοί προχωρούν σε αποκλεισμούς και πορείες. 

Στην Αθήνα, οι αυτοκινητιστές συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στο υπουργείο Υποδομών χωρίς τα οχήματά τους. 

Στην Πελοπόννησο ταξί από την Πάτρα, το Αίγιο και την Αιτωλοακαρνανία έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ρίου και τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου στο ύψος των διοδίων του Αντίρριου. Η κίνηση των οχημάτων από Πάτρα προς Κόρινθο γίνεται από την παλαιά εθνική οδό, μέσω των κόμβων Ρίου και Σελιανίτικων, ενώ οχήματα και επιβάτες περνούν το Ρίο - Αντίρριο με τα φέρι μποτ. 

Στο Ηράκλειο Κρήτης οι ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν τις εισόδους του αεροδρομίου με αποτέλεσμα οι τουρίστες να φτάνουν μέχρι ένα σημείο με τα πούλμαν και στη συνέχεια να παίρνουν τις βαλίτσες τους στο χέρι και να προχωρούν με τα πόδια. 

Στη Θεσσαλονίκη οι αυτοκινητιστές κατευθύνονται με τις γυναίκες και τα παιδιά τους προς το δημαρχείο για αν επιδώσουν ψήφισμα στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Από εκεί θα μεταβούν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην  Αριστοτέλους και στη συνέχεια στη γενική γραμματεία Μακεδονίας -Θράκης.

Σε αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου του λιμανιού στην Κέρκυρα προχώρησαν από το πρωί οι ταξιτζήδες, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στο νόμο Ραγκούση.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution